A crossfitesek, tornászok, saját testsúllyal edzők hogyhogy mindig szálkásak?
Jó mindegy, én láttam már komolyabb formát is tőle.
Lábamra meg nem írtál semmit. ;)
TÉNYLEG.!
pedig király, eres is meg nagy is, hogy arányos-e azt nem tudom, mert ahhoz teljes alakos kép kéne :D most amúgy üres vagy? mert vágom hogy már irtad párszor hogy ment ez-az, csak nem tudom hogy mikor
Aki kicsit komolyabban benne van a crossfitben, az orrvérzésig, hányásig tolja a kardió, aerob és anaerob edzéseket, emellett kötelezően tolja az erőnövelő edzéseket is. A kajára is odafigyelnek azért. Pont ezek miatt is pucol annyira jól.
És egy kicsit még komolyabb szinten meg jön a kémia.
A hétköznapi crossfittereken pl. baromira nincs tömeg, csak szálkásak, és ez pont a rengeteg kardió miatt is van.
0:45-nél az pedig az úgynevezett butterfly pullup. Azért használják, hogy adott idő alatt a legtöbb húzódszkodást meg tudják csinálni. Hülyén néz ki, de hát ez van :D Jah, és még mielőtt valaki azt mondaná, hogy izületgyilkosrángatózóbaromság, az ne tegye, mert nem az, ha szabályosan tolják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!