Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A crossfitesek, tornászok,...

A crossfitesek, tornászok, saját testsúllyal edzők hogyhogy mindig szálkásak?

Figyelt kérdés
Gondolom náluk nincs olyan, hogy tömegelő és szálkásító időszak, mint a testépítésben. De milyen étrendet követnek ők akkor?
2016. jún. 2. 20:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez még így is elég jó forma.
2016. jún. 2. 20:39
 12/19 Cortez70 ***** válasza:
Van ott jobb képe is. Te minden képen izmos vagy herold? Nem csináld.;)
2016. jún. 2. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:
nem, igazából nem kerestem, az elsőt amit találtam, azt raktam ki. :D
2016. jún. 2. 20:51
 14/19 Cortez70 ***** válasza:

Jó mindegy, én láttam már komolyabb formát is tőle.

Lábamra meg nem írtál semmit. ;)

2016. jún. 2. 20:54
 15/19 anonim ***** válasza:
am a srác elég régóta edzhet, mert 6 éves videók is vannak rola YT-n, és már ott is látszik rajta h edz, szóval egy 10 éve tuti nyomja...
2016. jún. 2. 20:54
 16/19 anonim ***** válasza:

TÉNYLEG.!

pedig király, eres is meg nagy is, hogy arányos-e azt nem tudom, mert ahhoz teljes alakos kép kéne :D most amúgy üres vagy? mert vágom hogy már irtad párszor hogy ment ez-az, csak nem tudom hogy mikor

2016. jún. 2. 20:56
 17/19 Cortez70 ***** válasza:
Ja most nincs semmi, de így 45 évesen néha kell a tesztó. Köszi a véleményt. ;)
2016. jún. 2. 21:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Aki kicsit komolyabban benne van a crossfitben, az orrvérzésig, hányásig tolja a kardió, aerob és anaerob edzéseket, emellett kötelezően tolja az erőnövelő edzéseket is. A kajára is odafigyelnek azért. Pont ezek miatt is pucol annyira jól.

És egy kicsit még komolyabb szinten meg jön a kémia.

A hétköznapi crossfittereken pl. baromira nincs tömeg, csak szálkásak, és ez pont a rengeteg kardió miatt is van.

0:45-nél az pedig az úgynevezett butterfly pullup. Azért használják, hogy adott idő alatt a legtöbb húzódszkodást meg tudják csinálni. Hülyén néz ki, de hát ez van :D Jah, és még mielőtt valaki azt mondaná, hogy izületgyilkosrángatózóbaromság, az ne tegye, mert nem az, ha szabályosan tolják :D

2016. jún. 2. 23:28
 19/19 anonim ***** válasza:
én tudom mi az, ismerem a sportot, csak egyszerüen nevetségesnek tartom. a gyakorlatot is, és a sportot is.
2016. jún. 2. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!