Saját testsúllyal lehet végezni aerob edzést? Mi a különbség az állóképesség, és az erőállóképesség között?
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 21:46
1/2 anonim válasza:
Lehet, anno mikor kosárlabdáztam rengeteg robbanékonyságot, súlypontemelkedést javító edzést végeztünk, saját testsúlyt használtuk, bőven megfelelt aerob mozgásnak.
Nem hallottam még ezt a szót hogy erőállóképesség, nevéből sejtem mit jelenthet, de nem akarok hülyeséget mondani.
2/2 anonim válasza:
hétköznapi értelmezésben az állóképesség a kardió állapotot jelöli,amikor fel van edzve a szíved a tüdőd és keringésed,magyarul lefutsz lazán 10-15 km-ert vagy lebokszolsz 10 menetet és nem csuklasz össze utána a kimerültségtől.
az erő-állóképesség meg amikor le tudsz nyomni egyben 100 fekvőt,vagy megcsinálsz egyben 200 guggolást vagy hasonló sok ismétléses gyakorlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!