Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők, nektek milyen az...

Testépítők, nektek milyen az állóképességetek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például futásra. Mennyit bírtok és mennyi idő alatt? Van köztetek olyan aki esetleg űz küzdősportot? Hogy bírjátok szuflával?

2016. ápr. 23. 15:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Rajtam nincs nagy tömeg, de életemben nem futottam. Az iskolai ingafutáson 71 táv ment nekem, amikor a focisok is ilyen max. 65-nél leálltak. Persze voltak jobbak is, nyilván akik komolyabban vették a fociedzést. De mondjuk én nagyon szálkás voltam, ez genetikailag jól menne, ha erőltetném.
2016. ápr. 23. 16:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Magyarul nem végzek semmilyen állóképességi edzést.
2016. ápr. 23. 16:10
 3/14 zyzz.ae ***** válasza:
20%
Nem szoktam futni. A futas csak felesleges izom pazarlas, amit en nem engedhetek meg magamnak. De igazabol csak sakkozni kell a kaloriakkal. :-)
2016. ápr. 23. 16:37
 4/14 anonim ***** válasza:
25%

Te zyzz buzmernyák. Az nem felesleges izompazarlás omg.

Max energia(kalória).

Több CH kell.

Régen jobb volt az állóképességem de nem is érdekel már.

2016. ápr. 23. 16:57
 5/14 zyzz.ae ***** válasza:
21%

Gyoker, nehez ertelmezni amit irok?

"De igazabol csak sakkozni kell a kaloriakkal."

2016. ápr. 23. 17:00
 6/14 A kérdező kommentje:

Ne veszekedjetek PLS

Akkor ezek szerint nem nagyon fér meg a kettő egymás mellett? Főleg zyzz-től kérdezem.

2016. ápr. 23. 17:08
 7/14 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nekem most elég rossz, mert nem végzek kardio edzést. Az a vicc, hogy még így sem tudok normális mértékben tömegelni.
2016. ápr. 23. 17:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Dehogynem fér meg,sokan ezt használják kardióedzésként szálkásításkor,meg egyik válaszoló írta itt pár hete hogy hetente többször is lefut 10-12km-t,ő nyilván jól bírja :)
2016. ápr. 23. 17:10
 9/14 zyzz.ae ***** válasza:
31%

Ha elkezdenék futni, még többet kéne ennem hogy jöjjön a tömeg, mivel elégetem a kalóriákat futás közbe. Számomra ez nem fér bele, különben a testem leépíti amit felépítettem.

__

Ha megy cucc, akkor majdnem hogy érvénytelen amit fentebb írtam. :) Cuccal sokkal könnyebb ez a dolog.

2016. ápr. 23. 18:56
 10/14 snake priskin ***** válasza:
Egyből a cucc érted. Bele ne haljál, hogy azokon a napokon pl. 500 kalóriával többet eszel. Bár akinek egy ilyen buzeráns a példaképe, attól nem is vártam mást.
2016. ápr. 23. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!