Testépítők, nektek milyen az állóképességetek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt például futásra. Mennyit bírtok és mennyi idő alatt? Van köztetek olyan aki esetleg űz küzdősportot? Hogy bírjátok szuflával?2016. ápr. 23. 15:35
1/14 anonim válasza:
Rajtam nincs nagy tömeg, de életemben nem futottam. Az iskolai ingafutáson 71 táv ment nekem, amikor a focisok is ilyen max. 65-nél leálltak. Persze voltak jobbak is, nyilván akik komolyabban vették a fociedzést. De mondjuk én nagyon szálkás voltam, ez genetikailag jól menne, ha erőltetném.
2/14 anonim válasza:
Magyarul nem végzek semmilyen állóképességi edzést.
3/14 zyzz.ae válasza:
Nem szoktam futni. A futas csak felesleges izom pazarlas, amit en nem engedhetek meg magamnak. De igazabol csak sakkozni kell a kaloriakkal. :-)
4/14 anonim válasza:
Te zyzz buzmernyák. Az nem felesleges izompazarlás omg.
Max energia(kalória).
Több CH kell.
Régen jobb volt az állóképességem de nem is érdekel már.
5/14 zyzz.ae válasza:
Gyoker, nehez ertelmezni amit irok?
"De igazabol csak sakkozni kell a kaloriakkal."
6/14 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek PLS
Akkor ezek szerint nem nagyon fér meg a kettő egymás mellett? Főleg zyzz-től kérdezem.
2016. ápr. 23. 17:08
7/14 Kenzo Tenma válasza:
Nekem most elég rossz, mert nem végzek kardio edzést. Az a vicc, hogy még így sem tudok normális mértékben tömegelni.
8/14 anonim válasza:
Dehogynem fér meg,sokan ezt használják kardióedzésként szálkásításkor,meg egyik válaszoló írta itt pár hete hogy hetente többször is lefut 10-12km-t,ő nyilván jól bírja :)
9/14 zyzz.ae válasza:
Ha elkezdenék futni, még többet kéne ennem hogy jöjjön a tömeg, mivel elégetem a kalóriákat futás közbe. Számomra ez nem fér bele, különben a testem leépíti amit felépítettem.
__
Ha megy cucc, akkor majdnem hogy érvénytelen amit fentebb írtam. :) Cuccal sokkal könnyebb ez a dolog.
10/14 snake priskin válasza:
Egyből a cucc érted. Bele ne haljál, hogy azokon a napokon pl. 500 kalóriával többet eszel. Bár akinek egy ilyen buzeráns a példaképe, attól nem is vártam mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!