Testépítők, nektek milyen az állóképességetek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt például futásra. Mennyit bírtok és mennyi idő alatt? Van köztetek olyan aki esetleg űz küzdősportot? Hogy bírjátok szuflával?2016. ápr. 23. 15:35
11/14 zyzz.ae válasza:
Ez van, akkor futkorasszal hulye gyerek.
A koksz meg egy masik vilag, akar mennyire is hihetetlen te tudatlan. :)
12/14 snake priskin válasza:
1. Senki nem mondta, hogy futással tartom fent az állóképességem. 2. Senki nem kérdőjelezte meg, hogy a kox egy más világ. Pusztán közöltem, hogy egyből a koxal jösz mert egy gyenge kis homokos vagy, mint a példaképed.
13/14 clint válasza:
Én nagyon sokáig űztem küzdősportokat, súlyzós edzés mellett, és ott általában volt 15-20 perc futás mindig. Természetesen az állóképesség jobb volt.
14/14 anonim válasza:
naponta lefutok 12-15 km-t. pedig azért tömegem is van, 173 centivel 76 kg. régebb 80 körül voltam, de akkor szrabbul is ment a futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!