Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők, nektek milyen az...

Testépítők, nektek milyen az állóképességetek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például futásra. Mennyit bírtok és mennyi idő alatt? Van köztetek olyan aki esetleg űz küzdősportot? Hogy bírjátok szuflával?

2016. ápr. 23. 15:35
1 2
 11/14 zyzz.ae ***** válasza:
31%

Ez van, akkor futkorasszal hulye gyerek.

A koksz meg egy masik vilag, akar mennyire is hihetetlen te tudatlan. :)

2016. ápr. 24. 01:32
 12/14 snake priskin ***** válasza:
55%
1. Senki nem mondta, hogy futással tartom fent az állóképességem. 2. Senki nem kérdőjelezte meg, hogy a kox egy más világ. Pusztán közöltem, hogy egyből a koxal jösz mert egy gyenge kis homokos vagy, mint a példaképed.
2016. ápr. 24. 06:21
 13/14 clint ***** válasza:
Én nagyon sokáig űztem küzdősportokat, súlyzós edzés mellett, és ott általában volt 15-20 perc futás mindig. Természetesen az állóképesség jobb volt.
2016. ápr. 24. 09:32
 14/14 anonim ***** válasza:
naponta lefutok 12-15 km-t. pedig azért tömegem is van, 173 centivel 76 kg. régebb 80 körül voltam, de akkor szrabbul is ment a futás.
2016. ápr. 24. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!