1/7 anonim válasza:
Normális vagy? Mint valami sittes. Az pedig mindenkinél saját magán múlik hogy milyen izmai lesznek.
2/7 anonim válasza:
Nem, nekem jobban tetszik a női test és a kevesebb szőr.
Amúgysem látok eleget, lehet ezen még rontani egy rossz lábbal :D De nekem a hasizom sem jön be. A kar az normálisnak látszik.
Én annak örülnék, ha a saját lehetőségeimből kihoznám, amit lehet s minél tovább megtartanám, amit lehet... A folyamat is igen fontos, nemcsak az eredmény. A tudat, hogy igen, ezt én értem el, tettem érte évekig.
4/7 Kenzo Tenma válasza:
En ugyan eleg nokedli vagyok, de azert ilyen az en fizikumom is megvan. Raadasul a fejem szebb, szoval nem, nem akarnek ugy kinezni mint a byealex.
5/7 clint válasza:
nem tudom mi ez a szakálldivat mostanság...
amúgy nem szeretnék, kb 30 kg izomtömeg kellene lemenjen, és a csontjaim össze ehhez. (szélesebb váll)
6/7 Cortez70 válasza:
Ha egy évig nem edzenék, akkor is izmosabb lennék.
7/7 anonim válasza:
Ha nem a legszarabb szögből lenne fotózva és látnánk a teljes testkompozíciót, tudnék választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!