Valentin napra milyen sporttal kapcsolatos ajándéknak örülnétek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 22:21
1/15 anonim válasza:
Egy szerelhető súlyzónak. Illetve kerékpárosmez, nadrág, kesztyű, bukósisak.
Vagy csak egy sportutalvány.
3/15 anonim válasza:
Illetve még egy nagyméretű fitneszlabda. :D
4/15 anonim válasza:
Egy íjnak.
Ha a párodnak keresel valamit, a leghaszontalanabb dolog megkérdezni mást, minek örülne.
5/15 anonim válasza:
100 millió dollár, amit "segédeszközökre" költhetek...
6/15 anonim válasza:
Én egy kétkezes sima súlyzónak annyi súllyal, ami jó ideig elég lesz... Még nagyon kezdő vagyok s nincs ilyenem, csak egykezesek :)
De egy húzózkodó rúd se lenne rossz. Meg egypár fix egykezes súlyzó, mert nem akarom mindig cserélgetni a tárcsákat.
De tényleg nem igazán releváns, hogy nekünk mi lenne jó, az adott ember vágyai és szükségletei számítanak.
7/15 anonim válasza:
Nos mivel a sulinapom is akkor van akkor: ívelt úhd tv amiben nézhetem magam:D, 2db test ör mert túl híres és népszerű vagyok a testépítésben, egy bugati veyron csak ugy, 234,586 millio dollár. És kb ennyi elég ebben az egy évben.:/
8/15 anonim válasza:
3s a csajomtol is jolesne egy meglepi.:D
9/15 anonim válasza:
Egy piros masni a csajom nyakába, a valentin nap ne a sportról szóljon, hanem rólam...
Bálint
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!