Tényleg nem lehet szteroiddal kapcsolatos tanácsokat adni az interneten mert büntetik?
Figyelt kérdés
Olvasgattam gyakorikérdéseken és volt egy pár hasonlo hozzászólás..(amit nehezen tudok elhinni )2015. dec. 19. 22:42
1/11 Cortez70 válasza:
Mindenhol büntethetik, de én pl ilyen esetről még nem hallottam. Persze ettől mèg lehet. Viszont azt nem értem, hogy bàrki is mièrt a gyakorin kèrdez a koxról, mikor itt szinte mindenki azt írja magàról, hogy naturál. Akkor mégis milyen szakmai választ akarsz te innen olvasni? Honnan tudod, hogy ismeretlen emberek neked mennyire jó tanàcsokat adnak. Ezen gondolkodj el.
2/11 A kérdező kommentje:
Azt pedig hozzá tenném hogy vélemény elég megoszló.. (egyik szerint igy nem jo másik szerint meg ugy)
2015. dec. 19. 23:10
3/11 Cortez70 válasza:
Hàt ez az. Akkor honnan tudod, hogy melyik a jó tanàcs?
4/11 anonim válasza:
Nem tudom de eleve rettegek a cucctól nem értem, hogy mások miért nem. (még rákeresni se akarok) Biztos azt hiszik, hogy ők kibírják azt a mennyiségű szarságot.
5/11 anonim válasza:
Büntetnek ezek mindent. Bezzeg ha azt mondom, hogy Bond helyett Marlborot szívj, azt nem büntetik.
6/11 anonim válasza:
Szerintem, ha itt kell valakinek megkérdeznie ezt, akkor még nincs azon a szinten, hogy ilyen dolgokat használjon.
Mert ha látják rajtad egy teremben, hogy lesz belőled valami, akkor úgyis összebarátkozol olyanokkal, akik értenek ehhez. Más kérdés, hogy mennyire.
7/11 A kérdező kommentje:
nagyrésze akivel egy terembe járok a danát,meta, meg ezeket a cigány kokszokat nyomják..nem nagy terem hozzáteszem .
2015. dec. 23. 21:18
8/11 anonim válasza:
Meg is érdemlik ha ennyi eszük van :)
9/11 Cortez70 válasza:
Attól az még nem lesz jó cucc, hogy többen azt nyomjàk.
10/11 anonim válasza:
Létezik még Dana? Elvileg már ezer éve nem gyártjaák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!