A megfelelő ismétlésszám erő és izomtömeg növelésre?
Figyelt kérdés
Melyik az az ismétlésszám amivel erőt és izomtömeget növelek? Gondolom itt 4-10 között lesz. Vagy nem szériában kell csinálni, hanem egy gyakorlatnál többféle ismétlést kell alkalmazni?2016. máj. 30. 20:54
11/22 anonim válasza:
8. amibe belemegy 20 ismétlés az kislánysúly
13/22 Cortez70 válasza:
Mészáros Laci 200-ba simán nyom húszat. Majd szólunk neki, hogy az kislánysúly. Mondjuk neki az. ;)
14/22 anonim válasza:
Ja de kb az első 3 sorozat max bemelegítésnek jó.
15/22 anonim válasza:
13. Úgy értettem magház képest az, és nem hiszem, hogy ő attól erősödött volna meg, hogy 20-at nyomott mindenbe :)
De az itteni válaszoló gondolom nem 200kg-ba nyom bele 20-at ha már kötözködünk.
16/22 Cortez70 válasza:
Poénnak írtam kisgyerek, csak hulye vagy és nem érted.
17/22 anonim válasza:
16. Gondolom ilyenkor magadat is lehülyézed mert ahogy láttam te se mindig érted amikor poénkodnak veled, vagy rád nem vonatkozik mert te nem vagy kisgyerek? :)
18/22 Cortez70 válasza:
Így van. Mikor én nem értem, akkor hulye vagyok én is. De én szoktam elnézest írni ilyenkor.
19/22 anonim válasza:
18. Akkor elnézést, kicsit fáradt voltam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!