Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1 kg eperben mennyi kalória...

1 kg eperben mennyi kalória van? 100g-ra számoljak 35 kalóriát?

Figyelt kérdés

2016. máj. 30. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Google kiadja.
2016. máj. 30. 15:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenhol mast irnak. Vhol 32-ot. Vhol 35-ot. Egy helyen lattam 49-et is. 100 grammra
2016. máj. 30. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezek mind tájékoztató adatok.

Még az ugyanolyan fajta gyümölcs is, ugyanazon a helyen eltérő cukortartalmú a különböző években attól függően, hogy milyen időjárás (mennyi csapadék), hát még a különböző fajták, különböző földrajzi helyeken.

2016. máj. 30. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert, ha most egy ültő helyedben betolsz élvezeti célból 300g epret, akkor számítani fog az a 9 kalória különbség? Ha nagyon precíz akarsz lenni, akkor a felesleges cukor miatt kerüld, vagy azért, mert nincs benne semmi hasznos, de ha már eszed, azon a pár kalórián tényleg kár fennakadni.
2016. máj. 30. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha 35-t számolsz rá nagyot nem tévedhetsz.
2016. máj. 30. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindent elmondtak., Teljesen logikus, hogy ha pl. sok csapadékot kap s ízben is vizesebb, akkor kevesebb cukor s kalória van benne, de a fajták sem egyformák, pont milyen éretten szedik le...etc.

Gyümölcsöt soha az életben nem tudsz pontosan kiszámolni, nem mintha a többit tudnád, de gyümölcsnél szerintem nagyobb a szórás, a fentiek miatt :D

Én 32 kcallal számolok s 6 gramm nettó cukortartalommal 100 grammonként.

2016. máj. 30. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!