Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy átlagos ebéd kb mennyi...

Egy átlagos ebéd kb mennyi kalória? (de tényleg csak kb, tudom hogy ezt így nem lehet megmondani)

Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
1 és 3000 között. De tényleg. Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni? Az hogy átlagos, az relatív. Valakinek az az átlag, hogy annyit eszik, mint egy madár, de az is 0g értékes tápanyaggal, és van, aki zabál, mint egy disznó, 2 tányér zsíros leves, pörkölt tésztával, meg 5 szelet sütemény. Érted?
2016. máj. 28. 13:29
 2/7 A kérdező kommentje:

oké,elismerem

De akkor mondjuk 1 hús és negyed tányér krumpli mellé.

2016. máj. 28. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Leméred, kiszámolod. Kb. milliónyi kalóriatáblázatot találsz a neten.
2016. máj. 28. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
Egy átlagos ebéd. :DDdD hogy lehet ennyi ésszel élni. 1 hús, micsoda mértékegységek kéremszépen.
2016. máj. 28. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan 10 dkg hús lehet meg vagy 20 dkg krumpli.

Mondjuk 500 kcal.

2016. máj. 28. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:

"Szerintem olyan 10 dkg hús lehet meg vagy 20 dkg krumpli.

Mondjuk 500 kcal."

Jó lesz az 250-nek inkább :)

2016. máj. 28. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem 1000-1300 kcal, de szálkásításkor igyekszem 800 alá menni. Nem nagy sikerrel, de ez az én bajom, főleg egy illendően apró vacsora után.

Az 1 hús nekem is értelmezhetetlen, még ha belegondolok, hogy mennyit adnak egyes helyeken, akkor is van szórás.

Azt ugyan nem értem, hogy 10 deka húst minek kezd el enni valaki, amikor az semmi, de van, aki tényleg annyit eszik.

Mit érsz azzal, hogy azt mondjuk, hogy pl. 300-700 kcal? Van szórás és amúgyis, mire jó ez?

Nem mindenki eszik ugyanannyi kalóriát egy nap, nem mindenki eszik ugyanannyi alkalommal s ugyanúgy elosztva.

Azt sem írod, hogy tömegelésről vagy szálkásításról van szó, bár a sok más tényező miatt ez mindegy is.

2016. máj. 28. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!