1 hónap alatt 4 kiló izom jött fel, hol ebbe a naturálság?
2016. máj. 30. 14:13
12/30 anonim válasza:
Szerintem meg naturál vagy, mivel nem kivülről bevitt hormont vittél be, ami eleve kész termék :)
Viszont az érem másik oldala, hogy naturálon nem tudsz ilyen erőnövekedést elérni meg testsúlynövekedést 1 hónap alatt, szóval súrolja a másik határt...
Volt ismerősöm aki próbált ilyensmit ki és azt mondta, hogy kb. olyan, mint egy lightos koksz kúra, csak itt van izomláz meg stb.. de izomkeménység meg pumpa az izmokban, edzéskedv stb.. mint a cuccnál.
2016. máj. 30. 14:21
13/30 anonim válasza:
Erőnövekedés nem volt brutális nála, de kinéztnél látszott nagyon az a plusz akárhány kg..és kicsit csökkent a testzsírja is, pedig tömegelt.
2016. máj. 30. 14:24
14/30 anonim válasza:
Aki ilyen porokat szed, az nem naturál. Ott van az kajakos is, aki csak táplálék kiegészítőt vett egy spanyol boltban, és meg is bukott a doppingteszten.
Nem vagy az. Mind a kettő WADA tiltólistás. A 7-keto meg egy elég erős öngyilkos aromatázgátló, főleg ő miatta.
2016. máj. 30. 14:46
17/30 Cortez70 válasza:
A Béres csepp is tiltólistás lett. ;)
2016. máj. 30. 14:54
18/30 A kérdező kommentje:
Értem, szóval tiltólistás . köszönöm szépen a hozzászólásokat , öngyilkos ? :O Gondolkodtam, hogy csináljak vele fél év múlva még 1 kúrát, de ha ennyire durva a cucc akkor nem éri meg kockáztatni pár kg izomért.
2016. máj. 30. 15:01
19/30 anonim válasza:
Ezért probléma ha a gyökét sportoló miután megbukik a cuccal elkezd hazudozni, ahelyet, hogy csak annyit mondott volna, hogy ő nem és kész. Most az összes ilyen hülye mint a #14-es rikácsolhat egy nyilvánvaló ostoba hazugság miatt.
2016. máj. 30. 15:02
20/30 anonim válasza:
Béka ezt az öngyilkos részt kifejtenéd jobban? Abszolut nem kötözködés, csak érdekel a téma és te jobban vágod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!