Még naturál vagyok vagy már nem?
Figyelt kérdés
Üdv
1 év edzés után, csináltam az LGSciences gyártótól egy bulking stack tápkiegjükkel egy kúrát, tömegelek.
Nos ez mint kiderült, prohormon féle tápkieg. erősebb cucc, nem koksz.
4 hét alatt 5 kg körül jött fel rám, pici vízzel együtt, ami lement, így maradt szilárd 4 kg tömegnövekedés.
Erőben brutálisan erősödtem, pl. fekvenyomás +20 kg simán ment.
Ezek után állíthatom magamról, hogy naturál vonalat képviselem, vagy már nem számítok naturálnak ?
2016. máj. 30. 13:14
2/30 anonim válasza:
Ez már közel sem naturál. A naturál az amikor kajából viszed be a fehérjét, ásványi anyagokat nem pedig ilyen mesterségesen létrehozott cuccokból.
3/30 anonim válasza:
Hát ebbe most bele lehetne menni, mert a prohormonok eléggé pont a határán vannak a naturál és a dopping között. Nem is nagyon kapsz itthon ilyesmit,csak ha kintről rendelsz. Nem tudok ezzel kapcsolatban állast foglalni, de mostmár ne rágódj ezen. Még mindig inkább naturálnak mondanálak, mert ez mégsem egy rendes szteroid kúra volt.
4/30 anonim válasza:
Az a naturál, aki nem használ doppingszert.
5/30 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Amcsiból van a cucc, nem európai.
2016. máj. 30. 13:22
6/30 anonim válasza:
7/30 A kérdező kommentje:
HeroldKa, ez a régi, amit küldtél :) Amit én használtam 250 dolcsi körül volt :)
2016. máj. 30. 13:27
8/30 anonim válasza:
de minek vetted meg? 10 mili tesztó 6500-10.000 között mozog :D:D
9/30 Cortez70 válasza:
Akkor már nem lenne naturál, herold. ;)
10/30 anonim válasza:
hát ha ennyit hozott, akkor ebbe sem csak kreatin lehet :D:D de kb azért fizetett 250 dollárt, hogy elmondhassa hogy ő még naturál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!