Ha a háthoz végre berakok rudas gyakorlatokat, a csigás gyakorlatokból miket hagyjak meg?
Eddig ment:
Lehúzás széles, illetve szűk fogással, csigás evezés.
Invertált evezés (ez nem mindig, csak ha szabad a guggolóállvány), egykezes döntött törzsű evezés. Ez utóbbit mindenképpen meg akarom hagyni, és megy mellé T-rudas evezés, és felhúzás.
Ezek mellé a csigásokból mit érdemes meghagyni?
A csigás lehúzások alatt mellhez húzások értendők.
A hiperhajlítást egyelőre ne ajánljátok, nem merem kipróbálni, félek, hogy leesek.
Dehogyis! Csak négyet... Ha ment az invertált, kihagytam a széles fogású lehúzást. Bár néha volt mind az öt.
Éppen ez az, hogy be akarom iktatni a két rudasat, de így már sok lenne. Az a kérdés, a csigásokból mit hagyjak meg, és mit ne?
De így kimarad a felhúzás, és azt mindenképpen akarom! Plusz T-rúd, és döntött törzsű egykezesekkel...
Ez az, ami tuti! Meg az invertált, amikor szabad a keret, de az délután ritka sajnos :/.
Csak nem tudom, ez így elég lenne-e, vagy ha kell valami, akkor mi?
A húzódzkodás és a hiperhajlítás kilőve, tehát a csigás verziók maradnak, vagy az ősrégi evezőgép... ez a rudas döntött törzsű evezés em tudom milyen, rákeresek...
"Amúgy a döntött törzsű evezés rúddal a legjobb gyakorlat hátra szerintem."
Nekem meg a t-rudas szűk fogással. De kinek mi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!