Omg1234 kérdése:
Szerintetek? Mikor kéne elkezdeni?
Figyelt kérdés
Jelenleg tömegelek, 64-66 kg között vagyok 7-8 hónapja edzem, látom magamon a fejlődést de azért nem annyira durván. Arra gondoltam, hogy most még 1 hónapig tömegelek és mi lenne ha utána elkezdenék szálkásítani? karom 34cm mell 90-95 körül képet is tudok mutatni ha kell esetleg valakinek. 178 cm 16 éves2016. máj. 25. 06:43
11/19 Cortez70 válasza:
Neked ránézésre.nagynak látszik, nekem meg kicsinek, mert az enyém nagyobb. Ennyi.
14/19 anonim válasza:
Most próbálja a gyökér bebizonyítani, hogy neki fogpiszkáló testtel is szálkásítani írdemes. Ne minket akarj meggyőzni a hülyeségeidről. Azt csinálsz amit akarsz okostojás.
15/19 A kérdező kommentje:
Kinézetre egyáltalán nem fogpiszkáló te f*zf*j, igazából nem bizonyítani akarok de te nem tudsz elfogadni mást csak amit te gondolsz xd? nem akarok en itt bizonygatni csak te kijártad az általánost és f*zf*j maradtál :)
2016. jún. 3. 20:41
16/19 A kérdező kommentje:
és nem érted hogy nem fogok szálkásítani te retard? csak gondoltam megkérdezem a tapsztaltabbakat de nem rád gondoltam mert a véleményedet annyira leszarom mint 1 utolso cigany velemenyet
2016. jún. 3. 20:42
17/19 anonim válasza:
34es karral piszkafa vagy, ezt nem én hiszem, hanem ez tény. Max ha pókhasad van hozzá akkor nem :D
18/19 A kérdező kommentje:
Ha akarod küldhetek képet, nyilván meg nem vagyok valami izmos de jó úton járok
2016. jún. 4. 06:53
19/19 Cortez70 válasza:
Vékony vagy, tömeg kell még. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!