Soha nem edzettem még, és nincs is kedvem elkezdeni, de belül mélyen érzem, hogy kéne, mit tegyek?
Oké, emeljem fel a popóm és kezdjem el, de ha ahhoz sincs motivációm, hogy felemeljem a popóm? :C Jobban esik megenni egy finom milka csokit, mint lazacot enni bébirépával meg tartárral. Nem tölti ki a gyomrom, 1 óra és megint éhes vagyok. És jobban esik leülni a gép elé kockulni, mint felemelni a súlyzót vagy konditerembe járni. Időpocsékolásnak érezném az edzést. Van már családom, a páromnak tetszem így is, a gyerekemnek pláne mindegy, tehát nem akarnék senkinek sem tetszelegni, megfelelni az edzéssel, ebből már kinőttem. Meg állítólag nem kis számban fordulnak meg homokosok a konditeremben, ez igaz? Vagy csak sztereotípia?
Lehet mutogatni kövér emberes videókat, meg orvosi diagnózisokat, nem hatnak meg. Szóval, hogyan kezdjek el edzeni, ha baromira nem érdekel az egész? De egy kis csilingelő hang mégis azt sugallja bennem, hogy kéne.

Ne azért edz, hogy szebb legyél.
Senki nem mondja, hogy ha mozogsz akkor fel kell adnod a milkacsokit,vagy a számítógépezést bevackolva.
Csinálj mindent úgy, ahogy eddig és egyél annyit amennyit eddig, csak mozogj. Új barátokra és ismerősökre lelsz, kerekebb lesz a világ. Sőt biztos lehetsz abban is hogy fel tudod nevelni a családod. Mert a család az nagy kincs és nem mindenkinek adatik meg hogy felnevelje a gyerekeit. Ha csak pusztítod megad akkor önző ember vagy és nem gondolsz a gyermekeidre és azokra akik szeretnék hogy velük maradj sokáig. Nekem is van családom és a rákbetegséggel küzdök, hogy fel tudjam nevelni a gyermekemet. Nekem nem biztos, hogy sikerül felnevelni de te még tehetsz azért, hogy felneveld a tiédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!