Omg1234 kérdése:
Szerintetek? Mikor kéne elkezdeni?
Figyelt kérdés
Jelenleg tömegelek, 64-66 kg között vagyok 7-8 hónapja edzem, látom magamon a fejlődést de azért nem annyira durván. Arra gondoltam, hogy most még 1 hónapig tömegelek és mi lenne ha utána elkezdenék szálkásítani? karom 34cm mell 90-95 körül képet is tudok mutatni ha kell esetleg valakinek. 178 cm 16 éves2016. máj. 25. 06:43
1/19 anonim válasza:
Minek, hogy ugyanúgy nézz ki, mint előtte? Teljesen értelmetlen.
2/19 anonim válasza:
Így a leírtak alapján szerintem folytasd a tömegelést ha kell emelj a kaján is. Ha szednél fel még izmot akkor a szálkásítás is jobban menne de igazából neked kell tudnod hogy mit akarsz.
3/19 anonim válasza:
178 centihez 64 kiló vagy. Mire szeretnél szálkásítani, molekulára?
4/19 Cortez70 válasza:
Tömegelj még, mert nem sok izom van még rajtad.
5/19 anonim válasza:
Nyomd a marhahust meg a csirket es a szenhidratokat még :D
6/19 A kérdező kommentje:
tesóm 60kg-s és az átlag kondisoknál jobban nez ki szoval nemtudom cortez elotti valaszolo, nagy karja is van meg minden
2016. máj. 25. 21:37
7/19 A kérdező kommentje:
szóval nem az akin keves a zsir meg vekony es azert a hasizma latszodik, hanem izmos. az én testem kb ugyan az csak ő kb 6 évig boxolt.
2016. máj. 25. 21:38
8/19 Cortez70 válasza:
60 kilósan nem lehet valami nagy karja. Nagy az ott kezdődik, hogy 45 szálkásan. Te más ligában játszol.
9/19 anonim válasza:
34-es karral szálkásítani akar az ember és még ő néz minket hülyének. ember 2 centivel alacsonyabb vagyok nálad és 75ről kezdtem tömegelni mert ez is full kevés tömeg, pedig valószínű több mint ami rajtad van:)
10/19 A kérdező kommentje:
hát most nem nagyon tudok erre mit reagalni, de ha ránézel nem mondod azt hogy kis karja vna stb. amugy ugyis tomegelni fogok csak kivancsi voltam mi lesz a velemeny
2016. máj. 26. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!