Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan hízzak; gyors testépítés?

Hogyan hízzak; gyors testépítés?

Figyelt kérdés
65kg kb 180cm fiu. hízni szeretnék minél gyorsabban kb 80kg-ra és edzeni szeretnék, hogyan lehetséges ez? Hogyan gyúrjak? Mit egyek? Mit szedjek? Tömegnövelő, fehérjepor, kreatin?
2016. máj. 24. 17:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy egy komolyabb hízó kúra vagy edzésterv nem igazán van benne, az Arnoldos testet pedig a 200kg-os testépítőkre értettem. :)
2016. máj. 24. 17:39
 12/24 anonim ***** válasza:

Közeledik a nyár mi?

Hát ezt cseszheted.

Max becuccolhatsz.

Megéri.

2016. máj. 24. 18:07
 13/24 anonim ***** válasza:
Az kell neked, kúra. A terminológia már megvan. :DDDD
2016. máj. 24. 18:10
 14/24 Cortez70 ***** válasza:
94%
200 kilós testépítők? Hol? Mutass már egyet. :)
2016. máj. 24. 18:14
 15/24 kovpet ***** válasza:
100%

A hízás zsírosodást jelent, azt senki nem akar, te sem.

A Sárga kapszula meg egy könyv. Ne "valamennyire ismerd", hanem olvasd el és értelmezd. :)

Nincsenek csodák, mindenkinek ugyan azt kell csinálnia, hogy izmosabb legyen. Te sem vagy más mint az összes többi ember. Ha rendesen eszel és edzel, akkor izmos leszel. Persze nem gyorsan, de ez egy ilyen sport.

2016. máj. 24. 18:15
 16/24 anonim ***** válasza:

Tudjuk, mi az arnoldos test, ahogy azt is, hogy ahhoz sok koksz, sok munka, sok idő és jó genetika kell. Felesleges idehozni, esélyed sincs a poros nyomába se érni gyorsan :D

Már írták, le leírom én is. Nincs gyors testépítés, ez oximoron. A testépítéshez idő kell, sok, munka, kitartás, jó étrend, megfelelő kalóriabevitel. S naturálban akkor sem leszel baromi izmos soha, ami még nem baj, jól lehet kinézni anélkül is.

Leginkább az étrendre és az edzésre koncentrálj az elején, s tanuld meg az alapokat. Semmit nem érsz vele, ha mindenfélét elkezdesz szedni. Vitamint szedhetsz, fehérjeport csak ha nem tudsz elég fehérjét enni, a kreatinhoz nem értek, de ilyen tudással bizonyára előbb rontod el az alapokat, minthogy bármi haszna legyen a kiegészítőknek.

2016. máj. 24. 19:01
 17/24 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, ha emlékezni fogok erre a kérdésre akkor kb. 2 hónap múlva jelentkezem, hogyan haladok mennyi a változás és edzés, étrend. Mindenkit felpontoztam. :)
2016. máj. 24. 19:35
 18/24 anonim ***** válasza:
Gyorsan kell a változás? :D Én is fogytam 1 év alatt közel 40 kilót, pont tegnap talált be ismerősöm, hogy augusztusba megy nyaralni, addig jó lenne ledobni 30 kilót, ha nekem ment neki is fog, mi a tanácsom? Mondtam h lehetetlen, erre elküldött a halál fäszára, hogy most h sportos vagyok leszarok mindenkit. Ok. Inkább jövő nyárra tervezz és ne gyorsan akarj hízni, semmi értelme felszedi 5 kiló izmot 15 kiló zsírral, ha utána a diéta el is viszi az egészet.
2016. máj. 25. 09:56
 19/24 A kérdező kommentje:
Én hallottam olyat is, aki egészségtelen táplálkozással fitt kinézetű, pumped gabo, állitása szerint sok zsíros kaját eszik stb. :)
2016. máj. 25. 22:53
 20/24 kovpet ***** válasza:
Én olyanról hallottam, hogy fénykardokkal harcolnak egymás ellen, de nem hittem el.
2016. máj. 26. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!