Mit javasoltok ilyen helyzetre?
17 éves vagyok 187cm magas szeptember óta járok kondiba 72kg-al kezdtem az edzést márciusra 80kg ra felmentem mindenféle tömegnövelő vagy egyéb rásegítés nélkül most 80-82 kg között ingadozok elég szépen és gyorsan fejlődtem de most mint ha 2hónapja megálltam volna nem erősödök nem látok változást... sokan azt tanácsolták hogy több ismétlésszámmal edzek pl kis súlytól addig menjek fel ameddig bírom aztán vissza vagy többet nagyobb súlyokkal próbáljam meg még kaptam pár apró tanácsod de nem segített egyik sem többen inkább a tömegnövelőt ajánották amit nem igazán szeretnék de ha hincs más út akkor kénytelen leszek szedni
ti mit javasoltok ? vagy esetleg személyes tapasztalat ti hogy közdötéttek le az ilyen fajta problémát?
(normális válaszokat kérek ne ilyen lószérumos sz***okat) előre is köszönöm a segtséget! :)
rendben köszönöm :)
változtatni fogok pár dolgon mostantól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!