Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok erre a helyzetre?
Nemsokára lesz egy, a középiskolánk által szervezett buli, amire én is hivatalos vagyok, és ott lesz az a fiú is, akivel nonverbálisan már rengeteget "kommunikáltunk". Ezt most nem fejteném ki bővebben, a lényeg, hogy még sosem beszéltünk, most itt lenne rá az alkalom. Kíváncsi lennék egypár dologra..:
- Szólítsam meg én a buliban, vagy adjak felé jelzéseket?
- Miről szeretnek beszélgetni a fiúk ismerkedéskor?
- Végül is az is érdekel, hogy ilyenkor első "randin" össze lehet jönni egy fiúval? Egyáltalán randinak nevezhető egy ilyen találkozás?
- Lehet csókot váltani? (Légyszi, ne vegyétek hirtelenkedésnek, de.. tényleg érdekel.)
- Táncolni csak vele táncoljak, vagy másokkal is legyek?
(Ha van még egyéb tanácsotok is, nyugodtan írjátok le! Sokat segítenétek vele! Köszönöm! :) )
Hát én pasi vok és szerintem a csajok többsége elvárja a pasitól hogy kezdeményezzen...ha nagyon szeretnéd hogy legyen valami szerintem szólítsd le ha ő nem tenné meg...és mással ne táncolj stb...csak rá koncentrálj...ha télleg nagyon szeretnéd...de azt is azért mértékkel:)
ha viszont csak kiváncsi vagy rá...akkor hagyd hogy ő kezdeményezzen (max apró jelzéseket tegyél) és rájössz hogy ő szeretne e valamit vagy hogy rendes pasi e jófej e, legalább tesz e annyit hogy odamegy hozzád...:)remélem segithettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!