Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit javasoltok erre a helyzetre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok erre a helyzetre?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz egy, a középiskolánk által szervezett buli, amire én is hivatalos vagyok, és ott lesz az a fiú is, akivel nonverbálisan már rengeteget "kommunikáltunk". Ezt most nem fejteném ki bővebben, a lényeg, hogy még sosem beszéltünk, most itt lenne rá az alkalom. Kíváncsi lennék egypár dologra..:

- Szólítsam meg én a buliban, vagy adjak felé jelzéseket?

- Miről szeretnek beszélgetni a fiúk ismerkedéskor?

- Végül is az is érdekel, hogy ilyenkor első "randin" össze lehet jönni egy fiúval? Egyáltalán randinak nevezhető egy ilyen találkozás?

- Lehet csókot váltani? (Légyszi, ne vegyétek hirtelenkedésnek, de.. tényleg érdekel.)

- Táncolni csak vele táncoljak, vagy másokkal is legyek?

(Ha van még egyéb tanácsotok is, nyugodtan írjátok le! Sokat segítenétek vele! Köszönöm! :) )

2010. jan. 22. 15:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Szióka!

Köszi a válaszodat.. hát igazából arra gondoltam, hogy ok, hogy a suliban nem lép, de egy buliban mégis elengedi magát az ember... de ha ott nem lép, akkor az azt jelenti, hogy nem... ugye? :S

2010. jan. 22. 15:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem vett észre a sok egér között. Ha valamit el akarsz érni az életben a kezedbe kell venned az irányítást szivi! Nem repül csak úgy a sült galamb a szádba:)
2010. jan. 22. 15:26
 13/20 anonim válasza:
hát szerintem igen:S...mert ha vkit meg akar vki szerezni akkor legalább egyszer hozzászól...sőt ennél persze jóval többet próbál megtenni de ugyértem hogy ha még annyit se tesz...akkor vszínű nem:S:/...remélem nem így lesz...:) sok sikert! és jó bulizást:D
 14/20 A kérdező kommentje:
hát.. akkor banzáj x)
 15/20 anonim ***** válasza:

Köszönj rá! Szakadj el egy kicsit a barátnőktől, ha egyedül álldogálsz a közelében és vadul mosolyogsz, úgy biztos oda mer majd menni. Ha mégsem, akkor nyugodtan megszólíthatod, nincs vesztenivalód.

Általános dolgokról beszélgess vele, pl. "Hogy tetszik a buli?" "Hol hagytad a barátnődet?" "Kivel jöttél?" ilyesmi. Nem kell túlstresszelni, mert abból csak kínos hallgatás lesz.

Ha szimpik vagytok egymásnak, akkor jöhet a "Táncolunk?" téma.

Onnantól meg már csak rajtatok múlik...

2010. jan. 22. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Mekkorát röhögtem az első néhány kommenten. xD

Amúgy vannak ilyen komolytalanok, nem kell velük foglalkozni : DD

Én is csak azt tudom tanácsolni, amit az előttem hozzászólók (a normálisak).Sok sikert!

2010. jan. 22. 15:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem kell leszólítanod, elég ha integetsz neki, amikor meglátod, és mosolyogsz rá. Szóval legyen egyértelmű, hogy örülsz neki, és azt akarod, hogy menjen oda hozzád beszélgetni. Akkor szia-szia, és továbbá nincs jelentősége annak, hogy ki "kezdeményezett" és hogyan. De akár le is szólíthatod. Nincs megtiltva.

Bármiről lehet beszélni, csak ne valami unalmas, semmitmondó beszélgetés legyen. Politika azért nem tanácsos téma. De az időjárás se. Ha sportolsz, van különleges hobbid, kedvtelésed, az mehet, majd kiderülhet, hogy neki is van ilyen, akkor hagyd szóhoz jutni! :D

Nem, ez nem randi, akkor valamelyikőtök hívta volna el a másikat. Ez egy alkalom a találkozásra. Nyugodtan táncolj mással is, ha kapós vagy, az csak jó. Összejövés, csók nem tilos, miért is lenne az?

Tanács? Nálam a szolid smink+dögös ruha páros jobban bejön, mint fordítva. De ez egyéni. Ha kimentek a hidegbe, kérheted, hogy melegítsen. (A télnek is van előnye.) Más most nem jut eszembe. ;)

2010. jan. 22. 15:34
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Igen, ezek azok a válaszok, amelyekre szükségem van! <'o.O'> Hát, tényleg vannak idióta válaszok, de igazából.. már mindegy, az elején idegesített, hogy egy ilyen fontos kérdésre sületlen válaszokat adni.. :S De aztán belejöttetek, vagyis feljavítottátok a statisztikát (és a kedvemet is :) ) Még sok hasonló választ!

2010. jan. 22. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:
szerintem ez nagyon nehéz lesz neked.. a szíved össze-vissza fog kalimpálni... táncolj mellette, és mond meg, h jöjön ki, akarsz mondani valamit aztán menjetek el oda ahol senki se lát, fogd meg a kezés és kérdés nékül csokold meg:) És ha tetszel neki, nem fog ellenkezni, ha meg nem tetszel, akkor jó híred lesz a suliban... bátornak fognak tartani..
2010. jan. 22. 16:09
 20/20 A kérdező kommentje:
hihi... :D nem tudok csókolni :) de szuper ötlet, köszönöm! még megfontolom, hidd el! :)
2010. jan. 22. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!