Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A tojást beleszokták törni a...

A tojást beleszokták törni a turmixba héjával együtt?

Figyelt kérdés

Vagy az úgy nem okoz valami fertőzést ha több tojást csak úgy beleütik a turmixba zabpehellyel vagy valamivel?

Mert láttam több étrendben írták egy étkezésnek.

2016. máj. 22. 17:49
1 2
 11/16 kovpet ***** válasza:

"Mert láttam több étrendben írták egy étkezésnek."

Linkelj egy pár ilyet kérlek, írnék nekik, hogy ne terjesszenek veszélyes ostobaságokat.

2016. máj. 23. 10:01
 12/16 A kérdező kommentje:

Például Arnold Schwarzenegger írta fehérjeitalokhoz.

Így nézett ki: tej,tojás,tejszín,tojásfehérjepor,ízesítő

És ezt összeturmixolva.

2016. máj. 23. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez a legszemetebb turmix amit eddig életembe láttam. :D Persze mondthatod, hogy dehát izmos lett, ja annyi szterkótól nehéz lett volna nem. Különben sem hiszem, hogy napi szinten itta volna ezt. Bár ha ezt összeturmixolod, inkább ilyen tejszínhab szerű valamit kapsz, szóval szerintem ez neki max ilyen édesség lehetett néhanapján.
2016. máj. 23. 13:49
 14/16 kovpet ***** válasza:

Arnold? 60-as évek? Ja ok. Kicsit még régebben meg azt hitték hogy lapos a Föld és megégették, aki máshogy gondolta.

Amúgy lovaskocsival akarsz közlekedni vagy a közlekedésben azért hajlandó vagy haladni a korral? :)

2016. máj. 23. 14:02
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem lesz semmi bajod a nyers tojástól. Régen is ettek nyers tojást. Az a lényeg hogy tudd honnan jön az a tojás. Egy csirkefarmról, vagy egy olyan vidéki tanyáról ahol nincsenek összetömörítve a baromfik és nem csak táppal tömik őket. apám tanyasi gyerekként sokszor evett nyers tojást, még él, 65 éves.

Mellesleg a csodaturmixokban nem hiszek. testépítéshez csak természetes háztartási ételeket viszek be, fehérjeporokat, meg nem tudom milyen savókat hanyagolom. Lehet nyugodtan szidni hogy hülye vagyok, nem értek hozzá, de látványos eredményeket érek el. A biotech usa gyurmagyurijai sosem hoztak tűzbe.

2016. jún. 8. 02:19
 16/16 Cortez70 ***** válasza:
15, hulye vagy. Nem csak a szalmonella a gond öcsi, hanem az is, hogy nyersen a fele sem szívódik fel és vitaminhiányt is okoz. Amúgy meg megnéznék rólad egy képet, milyen az a látványos eredmény.
2016. jún. 8. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!