A tojást beleszokták törni a turmixba héjával együtt?
Vagy az úgy nem okoz valami fertőzést ha több tojást csak úgy beleütik a turmixba zabpehellyel vagy valamivel?
Mert láttam több étrendben írták egy étkezésnek.
"Mert láttam több étrendben írták egy étkezésnek."
Linkelj egy pár ilyet kérlek, írnék nekik, hogy ne terjesszenek veszélyes ostobaságokat.
Például Arnold Schwarzenegger írta fehérjeitalokhoz.
Így nézett ki: tej,tojás,tejszín,tojásfehérjepor,ízesítő
És ezt összeturmixolva.
Arnold? 60-as évek? Ja ok. Kicsit még régebben meg azt hitték hogy lapos a Föld és megégették, aki máshogy gondolta.
Amúgy lovaskocsival akarsz közlekedni vagy a közlekedésben azért hajlandó vagy haladni a korral? :)
Nem lesz semmi bajod a nyers tojástól. Régen is ettek nyers tojást. Az a lényeg hogy tudd honnan jön az a tojás. Egy csirkefarmról, vagy egy olyan vidéki tanyáról ahol nincsenek összetömörítve a baromfik és nem csak táppal tömik őket. apám tanyasi gyerekként sokszor evett nyers tojást, még él, 65 éves.
Mellesleg a csodaturmixokban nem hiszek. testépítéshez csak természetes háztartási ételeket viszek be, fehérjeporokat, meg nem tudom milyen savókat hanyagolom. Lehet nyugodtan szidni hogy hülye vagyok, nem értek hozzá, de látványos eredményeket érek el. A biotech usa gyurmagyurijai sosem hoztak tűzbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!