Rendszeresen sportolok és egészségesen étkezem, mégis narancsbőr van a combomon, ha összeszorítom. Mit tegyek?
Egészséges ételeket fogyasztok, nem szoktam édességeket enni és kerülöm a feldolgozott ételeket. Naponta 4 liter vizet iszok. Kiskorom óta sportolok, régen balettoztam, szertornáztam, majd évekig vívtam, most pedig heti kétszer edzőterembe járok és otthon is tornázok emellett. Elég izmos a lábam, nem zsíros. Mostanában viszont azt vettem észre, hogy mégis narancsbőr van a külső combomon, ha összeszorítom a bőrt rajta vagy pl bizonyos pozícióban, pl spárgában.
A nőgyógyászom azt mondta, hogy a fogamzásgátló okozhatja, amit nem rég kezdtem szedni, mert az megemeli az ösztrogénszintet.
Szerintetek ezek után mit tehetnék még? Még egy hülye krémet is vettem, pedig nem hiszek az ilyenekben...
Nagyon elkeseredtem, mert még csak 19 éves vagyok és félek, hogy ez csak rosszabb lesz. :(
Két éve nem járok ide , nem mindegy, hogy idd ki vagy vidd ki !:D
Persze, lehet itt papolni, hogy genetika és akkor az összes fitness csaj és sportoló az mind narancsbőrmentes genetikával rendelkezik... ja, vagy rajtuk meg a photoshop segít, mi ?
A narancsbőr egy 50 kg gebén is kijöhet, de ösztönözzünk mindenkit arra, hogy jól van az, genetika, nem kell érte tenni, mert nem lehet, végül is olyan szép látvány a strandokon is fiatal tinik narancsbőrös hátsója !
Azt hogy férfi vagy azért írtam, mert a férfiak kötőszövete erősebb, nálatok nem látszik úgy, még ha van is és nyilván ezért amikor téged személyesen nem érint egy probléma máshogy fogod fel. de egy lány életét nagyon is meg tudja keseríteni a narancsbőr ha le akarja küzdeni azt , igen vannak akik nem foglalkoznak vele .
Igen, sportol a kérdező, csak kérdés hogy és mit , mennyi izom is van rajta , írta, hogy heti kétszer lejár terembe, node ha igazi súlyzós edzést végez akkor az étrendjének is rendbe kellene lennie és izmot is építene rendesen ami megint sokat javít a narancsbőrön .
Node én megyek is és dorombolok tovább kiscicaként :P
Nehogy màr te döntsd el îrjak e vagy nem, ki vagy te itt?
Azt írod több közöd van ehhez a tèmàhoz mègse írtàl semmi meggyözö mondatot a narancsbörröl!
A màsik honnan tudod nekem mennyi közöm a tèmàhoz, ha vmiröl nincs fogalmad ne alkoss vèlemènyt, jobb mindenkinek! Mert a kèrdezö nem arra kîvàncsi neked mi a vèlemènyed rólam, meg nem beletörödni szeretne , hanem eltüntetni! Okostojàs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!