Hogy lehet hogy kilóban nem híztam, mégis ducibbnak látszom?
Mert edzel, és a zsír látványosabb mennyiségű mint az izom.
Én a te helyedben örülnék hogy csak 2 kiló szaladt fel fél év alatt, valószínűleg nekem még 1 hét se kéne és felugrana rám 2 kg.
Szarul eszel (ugye gyakorlatilag erről írtál?) nem edzel, romlik a testkompozíciód.
Ha nő rajtad a zsír mennyisége, csökken az izom akkor a súlyod stagnálhat.. De lehet a testedben kötött víz is, mint betegség-tünet, attól is puffadtnak látszol, tömegre nem feltétlen jelent sokat.
Hát örülök amugy, mert tenyleg sok egészségtelen dolgot eszek mostanában es ahhoz képest ez nagyon jo arany. Mondjuk ne azt gondoljatok, h szar kaját eszem. Rengeteg zöldség, gyümölcs, feher hús van a menümben, csak növeltem az adagokat, meg eszek melle nem túl alakbarat dolgokat, ha megkívánom.
Azt nem tudom, hogy víz e vagy sem, de lehet végülis, mert múltkor elkaptam egy olyan vírust h két napig se inni, se enni nem tudtam mert minden kiment belőlem, es kb 1 mérettel vékonyabbak tűntem, bár kilóban akkor se valtozott semmi. De akkor is kellett h jöjjön ram zsír, mert amugy tenyleg vagy 5 kilóval többnek nézek ki, mint nyáron.
Csak akkor azt nem ertem, hogy lehet h csak ennyi latszik, mikor regen pont azert voltam 60kg, mert kb bármit megettem híztam. Olyan mintha ez megváltozott volna, létezik h az anyagcserét gyorsult fel vagy valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!