65 ről 69 es hiztam 3 hét alatt, ha tartom a napi 3000 kcal-t akkor ilyen ütemben fogok továbbra is hizni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 09:22
1/10 - palilaci - válasza:
Eleg nagy fassag amit csinalsz. Havi max. 2kg-t bekellene tartani mert amit most felszedsz annak a fele sem izom, az pedig elegge szar arány.
2/10 Cortez70 válasza:
Így főleg zsírban hízol. Izomban havi 1 kg ami jöhet, az is csak eleinte.
3/10 anonim válasza:
Elején mindenki hízik mert szarul mérik magukat. Fél éven keresztül nem fogod tudni szarul lemérni magad mert nem lesz mit. Amúgy meg mint írták max dagadt leszel.
4/10 A kérdező kommentje:
Már 70.2 vagyok :) életembe először átléptem a bűvös 70 et :)
2016. máj. 24. 23:38
5/10 - palilaci - válasza:
De meg mindig szarul nezel ki. Felkene fogni, hogy a tukor a mervado mert az mutatja meg a valos testosszetetelt nem pedig a merleg.
6/10 A kérdező kommentje:
Na te aztán meg honnan tudod hogy szarul nézek ki? Még az arcomon is látszik az az 5 kiló plusz. Karban 2 cm plusz, hasam egyáltalán nincs szval a súly mindenfelé ment.
2016. máj. 25. 08:14
7/10 anonim válasza:
1 hét alatt nem fogsz 1 kiló izmot felszedni
8/10 - palilaci - válasza:
3 hete edzel es ennyi ido alatt hiztal 5kgt. 65rol indultal most felpakoltal minimum 4kg zsirt. Szarul nezel ki. Leszarom, hogy 2 centivel nott a karod. 2 centi a glikogen betoltes es a pumpaltsag + zsir is lehet. Fogd mar fel, hogy szarul csinalod. Ez nem szegyen, inkabb orulj hogy segitunk
9/10 A kérdező kommentje:
szálkás maradtam továbbra is !!!
2016. máj. 25. 22:13
10/10 Cortez70 válasza:
Az nem netto izmosodás. Betöltődtek a glikogénraktárak és az meg vizet tart vissza. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!