Valaki aki ért a testépítéshez? Szerintetek jól csinálom, írnátok hasznos tippeket?
Régebben jártam Hot Iron-ra, tök véletlen estem be, előtte mindig valami erobik órara jártam. Akkor elegge "beleszerettem" ebbe a mozgásba, de terhes lettem és feljött 15 kiló+. Na ezt szeretném most leadni, ebbe kérném a segítségeteket.
Amit jelenleg csinálok
Heti 3-4 edzés, kb. 1,5-2 óra.
Nemigazán választom szét a napokat. Lábra minden nap edzek, felsőtestre 2 naponta.
Futni utálok, így a futópad kilőve. Vagy taposózok, vagy step padra lépegetek, Ez minden edzés előtt, de csak 10-15 perc max.
Az étkezésnél meglepődtem, miket írnak...tényleg kell a napi 5x étkezés? Ez nekem fura, mert a lányom mellett napi 1, max 2 étkezés amit csináltam. Most meg fura, hogy ennem "kell", hogy fogyjak.
Mai kaja pl: Reggeli tojásrántotta 4 tojásból sonkával, sajttal, ubival.
Tízórai tejes kávé, kb 4 falat sajttorta, ebéd kis szelet natur karaj kapor szósszal, delután alma pufi rizzsel, este edzes után pedig 1 pohár fahéjas tej. Ez így jó szerintetek? Nem gond ha az 5. étkezés csak tej? Örülnék 1-2 kajának is amit írnátok, hogy Ti miket esztek? Milyen vitamint szedjek esetleg? (porokat, zsírégetö cuccokat nem szeretnek) Bocsi ha hosszú lettem, igazából minden hasznos tanács érdekel a témában. nő/30 162cm/82kg
Sárga kapszula + fegyencedzés, ha nem akarsz kondiba járni. Ha futni nem akarsz akkor szobabicikli, de valami aerob kell.
Mondjuk azt nem értem, semmi evéssel hogyan híztál 15 kg-ot.
Szia, én is kezdő vagyok, ráadásul nő is, úgyhogy pár héttel ezelőtt ugyanúgy fogalmam sem volt a makrókról, mint Neked.
Tényleg olvasd el az ingyenes könyvet amit ajánlanak, nekem rettentő sokat segített! Először tisztában kell lenni az alapokkal.
Méregetés: Én magamra főzök, mikor befejezem, már dobozolom is az adagokat. Így nem lesz plusz idő a fő étkezésék kimérése. Amúgy meg a konyha pult szerves része lett a digitális mérleg :)
Hidd el, tényleg megéri egyébként, pár hét után látványos eredményre vezet a tudatos diéta, és egy kő edzesterv.
Mindkettőre találsz mintát a Sárga Kapszula könyvben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!