Omega 3 halolaj. Most akkor hogy is van?
Figyelt kérdés
vágom hogy az oldal fele utál engem, mert mindig tanulmányokra hivatkozom a kommentekben, és sokszor olyan dolgokban nem értek egyet, ami másnak tök alap, viszont ez most nekem is új:
aki lusta annak a lényeg:
"Risk of cardiac death was higher among subjects advised to take oily fish than among those not so advised"
"Supplementation with omega-3 fatty acids did not reduce the risk of overall cardiovascular events (relative risk, 0.99; 95% CI, 0.89-1.09), all-cause mortality, sudden cardiac death, myocardial infarction, congestive heart failure, or transient ischemic attack and stroke"
vélemény?
2016. máj. 18. 20:37
21/23 anonim válasza:
Bocsi, bocsi, most értem csak ide. Egyébként köszönöm, de ez most komoly? Lehet ennek valóságalapja? Van még valamiben Omega3 a halon, és a lenmagon kívül?
22/23 A kérdező kommentje:
Persze pl chia mag, de irjad be googléba hogy omega 3 source vagy food
2016. máj. 22. 01:52
23/23 anonim válasza:
Ez a Chia mag nem tűnik olyan rossznak, szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!