Ez szerintetek igy jo? Normalis valaszokat legyszi!
Figyelt kérdés
Hetfo:Mell-bicepsz Kedd:Hat-vall Szerda:Mell-tricepsz Csutortok:Hat-bicepsz Pentek:Lab-vall
4x 8-10 az ismetlesek szama tobbnyire igy szoktam!
2016. máj. 18. 19:26
1/11 anonim válasza:
2/11 Cortez70 válasza:
Attól függ, hogy mennyi össz sorozat megy egy edzésen az egyes izomcsoportokra. Heti két edzés/izomcsoportnál nem kell sok gyakorlat és sok sorozat, mert nem tudsz regenerálódni. Főleg heti 5 edzéssel, naturálban.
3/11 A kérdező kommentje:
Ugy szoktam hogy egy izomcsoportra 3 max 4 gyakorlatot tobbet nem
2016. máj. 18. 19:32
4/11 Cortez70 válasza:
Az sok lesz ez esetben. 2 gyakorlat elég egy edzésen egy izomra, ha pár nap múlva újra edzed.
5/11 A kérdező kommentje:
Es akkor ugyanugy fogok fejlodni?
2016. máj. 18. 19:36
7/11 A kérdező kommentje:
Vagy tudnal irni 5 napos edzestervet irni?
2016. máj. 18. 19:38
8/11 Cortez70 válasza:
Csináld azt amit linkelt Herold. Vagy amit te írtál, csak nem kell sok gyakorlat. Nem bonyolult ez. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Oke koszi szepen:)
Ritka a normalis valasz ha erted mire gondolok xD :D
2016. máj. 18. 20:01
10/11 Cortez70 válasza:
Értem. Normális kérdésre normális választ adunk általában, de rengeteg a troll kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!