Szeretnék segítséget kérni és jó-e? így ahogy csinálom normális válaszokat kérek. Minden lent
Figyelt kérdés
Heti 5,6 szor edzek .
edzésterv
Mell-Bic.-Alkar
Hát-Tric-Has
Váll-Láb-Trapéz
Naponta eszek 120-150g fehérjét amit Csibe,sertés,Kacsa,hal,Rizs,turó,tojás-ból.
+ Protein.
most fog elfogyni mijen proteint vegyek? 100% whey prefessional 5000g-on gondolkodtam vélemény?
Szerintetek így folytathatom?
2015. márc. 1. 16:47
1/5 anonim válasza:
Nem értem, ha három edzésnapod van, minek edzel hatszor? Heti három edzés elég, mellé csinálj aerob edzést pihenő napokon. 100% whey pro az jó, finom, ha számít az ár: MHN Whey Pro.
2/5 anonim válasza:
Kezdésnek a heti 5-6 nagyon sok edzés.
3/5 anonim válasza:
Túl sok, pláne kezdésnek #2 voltam
4/5 A kérdező kommentje:
rendben koszonom tudná esetleg más edzéstervet ajánlani?
2015. márc. 1. 19:56
5/5 anonim válasza:
Heti két edzésnap
1. Fekvőtámasz és guggolás
2. Húzódzkodás és lábemelés
A fekvő jó mellre tricepszre vállra és trapézra. A húzódzkodás jó hátra, bicepszre és szintén vállra meg trapézra. A lábemelés jó a hasra és a láb felső felére a guggolás pedig jó az egész lábra.
Tessék ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!