Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A tul sok zabpehelytol lehet...

A tul sok zabpehelytol lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Van mellekhatasa, ha peldaul reggel 80g es napkozbe 50g turmixolt zabpelyhet feherjevel iszok? Gondolok itt pattanasodas stb.

2016. máj. 16. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez neked sok? Én csak reggel betolok 200g-ot. Azt hittem valami fél kilót fogsz írni. Ott már lehet némi gond a túl sok rost miatt, de ennyitől semmi ez baba adag.
2016. máj. 16. 12:20
 2/8 Cortez70 ***** válasza:
Ennyitől nem lesz bajod.
2016. máj. 16. 12:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszi sracok!
2016. máj. 16. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
A pattanásosodás inkább a fehérjétől lehetséges, de az is ritka.
2016. máj. 16. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
a pattanások inkább az állati eredetü fehérjétől vannak. amúgy ez nem sok.... 400g + fölött mondanám inkább soknak
2016. máj. 16. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Gázproblémák előfordulhatnak :D nálam legalábbis, mondjuk én napi 400 grammot tolok.
2016. máj. 16. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:

A párom reggelije ennyi zab :D Nem mindennap, de gyakran.

Nos, sok mindent nem tudok az ételekről, de ha ennyi zabtól félni kell, akkor már annyi nekünk. A zabról pont nem hallottam soha semmi rosszat, pedig ez nem sok ételről mondható el. Persze nem mindenkinek való, pl. nekem a szénhidráttartalma miatt nem vonzó, de ez más kérdés.

2016. máj. 16. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha szerencsés vagy és meg tudod rendesen emészteni, nem puffaszt fel, akkor nem hiszem, hogy bajod esne tőle.
2016. máj. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!