Egy stana kúrától lehet komolyabb bajom?
Pár éve rendszeresen járok edzeni az étrendem rendben van megy es folyamatosan ment a feherje kreatin kis szunetekkel de az is ment most több embertől hallottam hogy el fogják kezdeni a stana kúrát (egy kúra kb.150szem)
tehát ha én is belevágnék egy ilyen kúrába lehetne-e komolyabb bajom, ha a levezetés is rendesen meglenne.pontosan miből is áll a levezetés? májvédő teáról hallottam de biztos van még valami amit nem tudok.
a válaszokat előre is köszönöm, főleg azokét akik már megcsináltak egy kúrát.
A májat szétcseszheti ha nincs szerencséd. Meg a koleszterin arányt is eltolja. Hdl-ldl.
Meg amúgy sem ér sokat a stana magában.
A stana nem elég,kell mellé danabol,de ezek gyengébbnek számítanak,olvastam nemrég egy a kutatást ami azt hiszem 2 brit tudós végzett, hogy a stana és a danabol vegyítve elég jó eredményt adnak, 4 kúrával elérsz TylerMuscleGod szintet,de erőbe jobb is lehetsz akár ha jó a genetikád,már gyártják is őket rendesen együtt magánlaborokba csak hát rohadt drágán adják,ezért azt ajánlom hogy vajazókéssel (mással nem jó mert a többi fajta kész kárt tesz a molekulákba és már nem is olyan eredményes a cucc) vágj ketté egy szem danabolt és egy stanát és egyszerre kapd be,még levezetés se kell hozzá, és egy harmadik brit tudós szerint hamburger étrenddel is működik,a májvédő teát pedig jobb ha iszod mert azért lehetnek gondok
Ebből napi 1-et igyál dobozostul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!