Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy stana kúrától lehet...

Egy stana kúrától lehet komolyabb bajom?

Figyelt kérdés

Pár éve rendszeresen járok edzeni az étrendem rendben van megy es folyamatosan ment a feherje kreatin kis szunetekkel de az is ment most több embertől hallottam hogy el fogják kezdeni a stana kúrát (egy kúra kb.150szem)

tehát ha én is belevágnék egy ilyen kúrába lehetne-e komolyabb bajom, ha a levezetés is rendesen meglenne.pontosan miből is áll a levezetés? májvédő teáról hallottam de biztos van még valami amit nem tudok.

a válaszokat előre is köszönöm, főleg azokét akik már megcsináltak egy kúrát.

2016. ápr. 9. 10:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#8 Ha ilyen hülye vagy inkább tartsd meg magadnak....

Kérdező: Nem igazán, de pozitívuma sem lesz. Magában a stana szinte semmit nem hoz, és még az ízületeknek is szar. Ha elég tökös vagy, hogy kúrát csinálj akkor ne foss a tűtől. A szemes cuccokkal semmit nem fogsz elérni magában. Hidd el, még egy inj kúrától sem leszel hegyomlás, háromtól sem.

2016. ápr. 10. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!