Teljes test edzés?
Figyelt kérdés
Elszeretnék kezdni teljes test edzést, eddig osztottan edzettem. Melyik izomcsoportra hány gyakorlat kéne és egy edzésen mennyi legyen az összes sorozat amit megcsinálok?2016. máj. 15. 20:11
1/6 Cortez70 válasza:
Guggolás 4x, fekvenyomás 4x, evezés 4x (de mehet minden 2.edzésre pár sorozat felhúzás is), mellről nyomás 4x, állva rúddal bicó 3x, csigán letolás tricóra 3x, vádli 3x, hasprés 3x. Csak egy példa volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez így jó lenne?:
A nap
Fekvenyomás 5sorozat
Fekvenyomás ferdepadon 4sorozat
Guggolás 5sorozat
Merevlábas felhúzás 4sorozat
Mellről nyomás 4sorozat
B nap
Döntött törzsű evezés 5sorozat
Szűknyomás 5sorozat
Tolódzkodás 4sorozat
Bicepszezés állva 4sorozat
Bicepszezés váltott karral 4sorozat
Mellről nyomás 3sorozat
Felhúzás 4sorozat
Heti 4x edzenék A-B-A-B ez jó vagy csináljak valamit máshogy?
2016. máj. 15. 20:29
3/6 A kérdező kommentje:
Meg csinálnék még mellé hasedzést ahol edzenék vádlit is + alkarra csinálok lógást.
2016. máj. 15. 20:30
4/6 Cortez70 válasza:
Ez sem rossz csak akkor ez nem full teljes testes hanem inkább kétfelé osztott.
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem az A-naphoz teszek tricepsz gyakorlatot, mert kevésnek tűnik a B-hez + a tricepszem le van maradva
2016. máj. 15. 20:37
6/6 anonim válasza:
Szerintem felesleges feltalálni a spanyolviaszt és hasraütésszerűen elkezdeni edzésterveket gyártogatni, csináld inkább ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!