Nincs izmos testem, esélyem sincs a lányoknál? 17/F
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 12:04
11/25 anonim válasza:
Miért nem szopjátok le egymást, összeilletek:)
12/25 anonim válasza:
Monti megsértette a kis lelketek, hogy a csokiparány nem fog 3 hónap alatt 20 kiló izmot hozni? :D
13/25 anonim válasza:
Én nem tudok kiigazodni a lányokon, amint meglátok nyáron egy fullos csajt elszomorodok miután meglátom hogy a csicskákra bukik. Minden jó csaj olyan kisgyerekkel van aki cigizik, folyamatosan sört vagy valami fos cidert iszik, 60 kiló és szar iskolába tanul asztalosnak vagy kaja kihordónak, de jelenleg van pénze mert az apjáék támogatják.
14/25 anonim válasza:
Ne felejtsd el hogy azok a lányok akikről te beszélsz, csak kívülről fullosak, belül hulladék. Egy dologra jó ez a típus, de ha fél napot már vele kell tölteni kiégsz :D
15/25 anonim válasza:
Ez így van. A lányoknak meg 40 kilós rajok kellenek, idősebbeknek "aputest". :D
16/25 Cortez70 válasza:
Izmos 40 feletti meg senkinek? Fa sza. :)
17/25 anonim válasza:
17 évesen van esélyed izom nélkül is a lányoknál. De legyen hozzá ecsetfejed is.
18/25 anonim válasza:
De, Cortez, a legtöbb nőnek 75 kg felett kezdődik a férfi. :)
20/25 anonim válasza:
13as Jézus is ács volt és milyen sokra vitte,úgyhogy nem értem mi bajod van a faipari szakmunkásokkal.Akiket meg látsz azért vannak a nővel,mert volt tökük odamenni hozzá oltogatni,te meg csak ácsingózól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!