Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a lányoknál?
Figyelt kérdés
külsőre elég átlagos vagyok azzal a kivétellel hogy nem vagyok páwa...175 cm 75kg de nem vagyok elhizva inkább izmos vagyok mint dagadt... belsőre figyelmes és megértő vagyok mély érzésekkel mások szerint jo a humorom is és az átlagnál egy picit okosabb is vagyok ebben neha van egy kis cáfolni valóm de ők mondták én meg ilyen vélemény ellen nem fogok veszekedni :D az elvárásaim se túl nagyok a lányokkal szemben...külsőre legyen karcsú vagy sportos belsőre meg vicces és aranyos szerintem ezek nem anynira nagy elvárások mégsem találok olyan lány akivel kölcsönös lenne a vonzalom...mind a két félről volt már viszonzatlan de kölcsönös egy jó ideje már nem és úgy érzem bennem lesz a hiba...17/F2016. febr. 22. 18:14
1/7 anonim válasza:
Nem sértésnől...
Lehetnél kicsit ,,rugallmasabb". Ha egy lány azt mondja tetszel neki akkor adj neki egy esélyt. És a külseéről nem mindenki tehet. Nekem például vastag a csobtozatom ezért én sem vagyok karcsú (ahogy te fogalmaztál)
És ha egy lány nem 100%-osan a te elvárásaidnak megfelelő... Akkor mi van?! Senki sem tökéletes😄
2/7 anonim válasza:
ha mutatsz képet, megmondom őszintén, hogyan nézel ki ;)
3/7 A kérdező kommentje:
ez 3 vagy 4 tulajdonság...nem hiszem hogy annyira nehéz lenne nekem megfelelni...mert ha 10+ soroltam volna megértem hogy ezt írod de igy minden lelkiismeret furdalás nélkül mondom azt hogy igenis csak azokra tudok ugy gondolni akik megfelelnek ezeknek az elvárásoknak ha már egyszer én sem egy hájpacni vagyok...
2016. febr. 22. 18:23
4/7 anonim válasza:
Szerintem az elvárásaiddal nincs baj, hisz melyik veled egykorú ne akarna karcsú barátnőt magának?! De ha már karcsú lányról van szó és úgy érzed, amiért te nem vagy dagadt ezért ennyi elvárásod lehet,akkor gondolj abba bele, hogy lehet nekik is van elvárásuk épp azért mert ők is úgy gondolkodnak, mint te, hogy megtehetik. Nekem a véleményem az, hogy nem azon fog eldőlni a dolog, hogy karcsú-e vagy épp átlagos. A vicces és aranyos az a helyén van szerintem. A te jellemzésed alapján téged is az átlagba sorolnálak. Az egy nagyon jó dolog, hogy megértő vagy és mély érzéseid vannak. Tehát a kérdésedre röviden a válaszom: igen.
5/7 A kérdező kommentje:
nyilván nekik is vannak elvárásaik ez telejsen rendben van de mik azok? mert vannak olyan lányok akiknek szivesen megfelelnék...
2016. febr. 22. 18:47
6/7 anonim válasza:
Arra választ sajnos csak ők tudnak adni. Van akinek ez a fontos van akinek más, aztán idővel ez majd változni fog náluk is ahogy nálad is...
7/7 anonim válasza:
Szerintem van.
Mivel a korosztályom vagy, ezért elmondom: nekünk is vannak elvárásaink, nem is kicsik, és szörnyen összetett tulajdonságokról van szó -legalábbis nálam. (persze soha nem lesz olyan, h 1 emberben megvan az összes)
Úgyhogy van, ne add fel, én is hasonló cipőben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!