A focisták hogyan bírják a napi 2 db futó edzést? + gondolom ez mellé még van nekik heti 3-4 súlyzós is.
Figyelt kérdés
És a 7 napból csak 1 db pihenőnapjuk van. Tehát 7-ből 6 nap kemény edzés. Náluk ez nem jelent túledzést?2016. máj. 14. 14:00
1/9 anonim válasza:
Élsportban ott is megy a doping. Amúgy meg nincs minden focistának heti 3-4 súlyzós edzése és ők nyilván nem éppen erőedzész folytatnak.
2/9 A kérdező kommentje:
azért a dopping az kicsit túlzás szerintem. NB1-es szinten tuti nincs dopping. És mégis napi 2 edzésük van. + még a konditermi. Ami legyen heti 3.
2016. máj. 14. 14:15
3/9 A kérdező kommentje:
És heti 1 pihenőnapjuk van. Ami általában meccsek után szokott lenni.
2016. máj. 14. 14:16
4/9 anonim válasza:
Akkor hidd azt, hogy nincs:) nem azt mondtam, hogy az összes doppingol és élsport fociról volt szó, amit nem fed le kizárólag a szánalmas nb1.
5/9 anonim válasza:
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ő ebből él. Neko ez a munkája, ő nem 12 óra meló után megy le a terembe, mint más pl. Azért nem kell megszakadni egy magyar focistának ne viccelj már.
6/9 anonim válasza:
Mikor egyetemista voltam es volt idom es lehetosegem sportolni sok mindent kiprobaltam amit egyebkent nem tudtam volna. Egy atlagos hetem igy nezett ki:
- 4x4 ora kosarlabda
- 1x1,5 ora tenisz
- 2x1,5 ora thai box
- 3x 1-1,5 ora edzoterem
Ha en tudtam ennyit edzeni nehogymar egy hivatasos sportolo ne tudjon.
7/9 anonim válasza:
Haver, már NBII-ben is megy ez az szerintem.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Én ugyan csak belekóstoltam a profi labdarúgás világába de a napi 2 edzést és a heti egy nap pihenést(általában vasárnap) nem lehet hosszú távon bírni úgy, hogy friss, robbanékony, dinamikus maradj..
NBII-es szinten már úgy megy a cuccos néhány helyen mint a cukorka, ne aggódj. :)
9/9 anonim válasza:
Egy masodosztalyú úszó csapatban törtent,hogy ismerősöm kivette a gyereket,mert az edzőbá egyéb nyalánkságokat "erősen" javasolt azoknak,akik szeretnének elérni valamit és legyen úgymod "berelt" páholyuk a csapatban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!