Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezzel meggyozlek hogy a...

Ezzel meggyozlek hogy a tapkieg karos?

Figyelt kérdés
Sok gondolat osszegyult bennem,s ezt szeretnem megossztani.A taplalekkiegeszito karos legyen az akarmi,nem azt mondom hogy felfuj meg impotens leszel tole ez azert hulyeseg.Az az erdekes hogy 200 evel ezelott nem voltak ilyen okossagok megis az ember siman elhetet 70-80 evet a nelkulozhetetlen vitaminok nelkul.Nem vagyok orvos,de az teny hogy a vitaminokat tul lehet adagolni,persze van egy-nehany amit nem.A tapkiegben(allitolag)nagyon sok van ergo konnyen tul lehet adagolni pl:a D vitamint.Nem irok betegsegek le csak eleg megnezni hogy miket lehet osszeszedni ha valaki tuladagol egy vitamint.Azt nem ertem hogy miert nem aruljak ezeket pl:marketekben?(csak mindig gyuros boltban aruljak).Inkabb a xar pezsgotabletat aruljak?.Itt azt olvastam hogy joval kevesebb vitamin van benne mint egy tapkiegben.A kreatinrol is sokhelyen koztuk itt is meglehet talalni hogy szedese kozben megnohet a vernyomas,amit ugye szepen lassan tonkreteszi a szivet es jol megterheli a vest.Azt se hiszem hogy jo az a szervezetnek hogy csomo vizet tart vissza amire mar enyhen megfelelo szo hogy felfuj.Talan lehet abban valami hogy karos a majra vagy vesere nezve?Wikipedian olvastam hogy tobb mint 50.000 gyurost kerult korhazba ezek a szerek hasznalata kozben.Ha mar 1 ember is beteg lesz ezek miatt akkor egeszseges?.Az orvos gyogyszereket ir fel a betegsegek ellen,es azok is karosak,a majra nezve.Szamomra az hihetetlen hogy egy hoppi gyuros osszeolvas valamit a neten,s inkabb azoknak hisz mert elvakitjak a vagyai,nem pedig az orvosoknak,sot meg ki is osztja oket.Mintha orvosi diplomat csak ugy osztogatnanak.Nem kell ahhoz utananezen egy orvos hogy velemenyt mondjon rola.En egy nagy igazsagok mondok:Minden ami nem termeszetes,az karos.Karos A-tol Z-ig.Kitudja hogy mit novel/csokkent a szervezetben ezek a szerek.Egy videot meg nem lattam arrol hogy hogyan keszulnek pl:a feherje.Geppel kiszedik a husbol a feherjek s bele teszik a dobozba vagy mi?.Mert allitolag ezek ugyanazok az anyagok amiket termeszetesen eloalitott husban lehet megtalalni.En szedtem feherjet egy heten at,de utana rosszul lehet rohadtul megnott a vernyomasom es a kardiologusnal kotottem ki.Bocsi amiert alpari voltam,a helyesirasert is.Szeretnem ha mindenki velemenyt irna a nezetemrol.Koszi.
2016. máj. 13. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 Kerze ***** válasza:
Világ életemben sportoltam, dohányozni nem dohányzom, fiatal korom ellenére mégis magas a vérnyomásom, pedig egészségesen étkezem heti 5x edzek szóval...
2016. máj. 13. 21:07
 42/89 A kérdező kommentje:
A tapkiegtol es a sulyzos edzestol magas a vernyomasod.
2016. máj. 13. 21:11
 43/89 anonim ***** válasza:
100%

Nem sikerült meggyőznöd, pedig én alapvetően szkeptikus vagyok a tápkiegek szükségességével és egészségességével kapcsolatban. Egyetlen normális érvet sem sikerült felhoznod.

A wikipedia soha nem volt hiteles forrás. De ha el is hiszem, 50000 ember egyáltalán nem sok. Ennyinek simán lehetett lappangó szervi gondja, letagadhatta, hogy illegális, hamis kokszot fogyasztott, szedhette eszetlenül a kieget, mondjuk megihatott fél vödör fehérjét naponta, vagy beszedhetett 10 adag vitamint. Biztos vannak ilyen hülyék. Ez olyan, hogy ha megeszel egy kg konyhasót, megdöglesz. Akkor nem szabad sót árulni és enni?

200 éve még valamennyire működött a természetes kiválasztódás. Nagyon sokan már kisgyerekként meghaltak. Ezek az emberek ma vígan rohangálnak, amíg felnőttként ki nem jönnek a genetikai gyengeségek, amik ráadásul addigra már öröklődtek. Ez egyfelől jaj de szuper, mert mindenki élhet, másfelől viszont egyik összetevője lehet annak, hogy gombamód szaporodnak a civilizációs betegségek, autoimmun és mindenféle genetikai problémák.

Nem értem, hogy mi az összefüggés a vényre kapható gyógyszerek és a táplálékkiegészítők közt. Elárulom, semmi.

Tehát egy orvosnak nem kell utánanéznie, hogy véleményt mondhasson? Pont neki kéne igazán utánanézni, és nem a szubjektív véleményét hangoztatni. Az orvosi diplomának nem feltétele a táplálékkiegészítők ismerete. Egyébként a diplomát ma már szinte osztogatják, minden hülye diplomás, még én is az vagyok. :) Nézd meg, hogy hány egészséges orvos van. Mikor dagadt voltam, mondta a háziorvosom, hogy fogyjak le, közben meg 150 kg körül volt az ürge. Azóta lefogytam, iszok fehérjét, és a legutóbbi vérnyomásom 120/81 volt. Amikor nem fogyasztottam kiegészítőket, túlsúlyos voltam, 150-160/100 körül volt.

Fehérje miatt biztos nem kötöttél ki kardiológusnál, abban is biztos vagyok.

2016. máj. 13. 21:13
 44/89 anonim ***** válasza:

Kerze

Mennyi szokott lenni a vérnyomásod?

Stresszel,hogy állsz?

Elég hozzá,ha folyamatosan belső feszültséged van,vagy épp csak mindig a vérnyomásmérés előtt/közben izgulsz.Ha ezeket nem kezeled,bármit csinálhatsz,magas lesz vérnyomásod.

2016. máj. 13. 21:21
 45/89 anonim ***** válasza:
Az edzés előtti pörgetőt én is egészségtelennek tartom, de a stimulánsok megint más lapra tartoznak. Nekem egy kávé is elég pl. hogy rosszul legyek annyira nem bírom ezeket. Egyéni tolerancia kérdése, és ezek esetenkénti alkalmazásra vannak kitalálva, nem folyamatos használatra, csak a sok tajparaszt, ugye ezt sem tudja kezelni, mint úgy általában semmit.
2016. máj. 13. 21:36
 46/89 anonim ***** válasza:
Végre! Valaki kész érvékkel megmondta a tutit! Respect kérdező 😂😂😂😂😂
2016. máj. 13. 21:36
 47/89 anonim ***** válasza:
100%

OK, akkor sorban...

1. Vitaminok. Ha vízben oldódót túladagolsz, a felesleget kipisiled. A zsírban oldódóakat valóban túl lehet adagolni, de nem akkora mennyiséggel, amennyit szedünk. Ahhoz a többszörösét kellene bevinni!

2. Máj, vese... Egyetlen esetben árthat nekik a fehérje. Ha nem viszel be elég folyadékot. De akkor sem a protein okozza, hanem a vízhiány.

3. Vérnyomás. Csak négy hónapja edzek súlyzókkal és egy éve bringázok. Szedek fehérjét, vitaminokat, ásványi anyagokat. És köszönöm, sokkal jobban vagyok, mint bármikor életemben... Megszűnt az állandó migrénem, normalizálódott a vérnyomásom. Minden laboreredményem tökéletes.

2016. máj. 13. 21:40
 48/89 anonim ***** válasza:
88%
Riogatni amúgy én is tudok ilyen hülyeségekkel: ha szoktál sörözni megdöglesz bmeg mert az etil alkohol idegméreg, szétbsza a sejtjeid és kinyirja a májad meg az agyad. Remélem ha megfázol sosem iszol neocitrant, coldexet vagy bármilyen paracetamol származékot, mert szétcseszi a májadat és megdöglesz. Remélem a fürdőkádadban van csúszásgátló, mert megcsúszol, bevered azt a szép nagy vízfejedet és megdöglesz. Remélem a fogkrémed fluorid mentes. Remélem szűröd a vized. Remélem nem szívod ezt a mérgező városi levegőt, mert rohadtul megdöglesz. Meg fogsz dögleni az a helyzet.
2016. máj. 13. 21:45
 49/89 anonim ***** válasza:
53%

Megérné nekem, hogy most ezt végig olvassam?

Elég volt ezt elolvasni: "Ezzel meggyozlek hogy a tapkieg karos?"

2016. máj. 13. 21:46
 50/89 anonim ***** válasza:
88%
Ha végigolvasod agyrákot kapsz és te is megdöglesz.
2016. máj. 13. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!