Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen mennyiségben lehet...

Milyen mennyiségben lehet inni a fehérje turmixot?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el, eddig még sosem fogyasztottam. BioTech USA Rice Proteint vettem, csokis-fahéjas ízűt. A zacskón az van, h edzés után kell meginni 25 g-ot vízzel vagy tejjel. Viszont sok minta étrendben látom, hogy reggelire, vacsorára is lehet fehérje turmixot inni. Akkor ebből akár többször is ihatok egy nap, egy-egy étkezés kiváltására, vagy ha édesség hiányom van? Vagy hogy működik ez? Köszi!
2016. máj. 13. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy kiegészítse a napi fehérjebeviteledet, ne abból álljon, mert emésztési gondok lehetnek ha abból viszel be 150-200g-ot
2016. máj. 13. 11:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendes étkezést is kialakítok mellette, fehérjedúsan és rostban gazdagon, csak azért kérdeztem, hogy ha pl. napközben édesség hiányom van, akkor mondjuk ha csinálok belőle egy kis adagot akkor nyugodtan megihatom, nem fog gondot okozni?
2016. máj. 13. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Milyen gondot okozna? Ez is csak egy élelmiszer semmi egyéb. Csak ne fél kilókat zabálj meg belőle, mert összefosod magad.
2016. máj. 13. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
fosáson kívül más bajod nem lesz, ha egész nap is azt iszod,de szerintem túl drága, hogy kifosd azt a sok fehérjét
2016. máj. 13. 12:32
 5/6 Kisboltos ***** válasza:
Napi két adagnál ne igyál többet. Étkezést meg nem váltunk ki táplálékkiegészítővel!
2016. máj. 13. 12:48
 6/6 Cortez70 ***** válasza:
Kevesebb mint a fele menjen porból a fehérjebevitelednek. Ennyi.
2016. máj. 13. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!