A testépítés miatt nem nőttem meg?
Figyelt kérdés
A családban mindenki magas, csak én maradtam 175 centi.
18 éves fiú vagyok, 14 éves korom óta űzöm a testépítést.
Keményen csinálom már évek óta, nagy súlyokkal.
Talán nőni fogok még?
A válaszokat előre is köszönöm.
2016. máj. 13. 10:42
11/17 anonim válasza:
Hülyeség. Én is befejeztem a növekedést kb. 15 éves koromra és nem az edzés miatt maradtam 177 centi. A "lányoknak" meg minden kevés...
12/17 anonim válasza:
Nyomjad tovább, nem gáz ez a magasság. A lányok véleményét szard le, így is fogsz találni jó csajt aki nem magasság alapján ítélkezik
13/17 anonim válasza:
A legtöbb Mr Olympia 173-178 cm között van,nem értem mi a gondod
14/17 A kérdező kommentje:
Én még az elmúlt hónapokban nőttem, fél éve még ekkora sem voltam.
A húgom magasabb nálam. :D
2016. máj. 13. 17:17
15/17 anonim válasza:
Nem 2m-es lányokra kell rámenni ennyi. Én 176 vagyok sose volt probléma akadélyozott a magasságom, volt pár magasabb csajjal is dolgom, persze az nem kapcsolat volt:) ez egy átlagos testmagasság. Sokáig én is azt gondoltam dejó lenne legalább 186nak lenni, de így is nehezen pakolok fel tömeget. Szóval jó ez így.
16/17 Kenzo Tenma válasza:
Ha meg olyan magas lennél, mint mondjuk én (193 cm), akkor meg az lenne a gond, hogy nem jön a tömeg. A 175 centi teljesen átlagos, nekem meg van haverom aki 170 cm és csomó barátnője volt már. Szóval nem ezen múlik.
17/17 anonim válasza:
Én 2 m voltam mikor elkezdtém és még most is annyi vagyok! Ez bizony már reprezentatív minta és igazolja, hogy a testépítés miatt nem nő az ember!
Ugyanmá'. Nem azért magas a kosaras, mert kosarazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!