Hány kalória a napi szükségletem? (bővebben lent)
Szóval hány kalória kb a napi szükséglet számomra, akkor ha lényegében egész nap itthon vagyok, illetve mennyi ha itthon vagyok de edzek(aerob 40-50 perc) ?
20/F , és 80 kilós vagyok. Alapból eléggé vékony/szálkás típus vagyok, de az utóbbi időkben a mozgásszegény életmódnak(és persze a sok kajának mellette) az lett az eredménye, hogy felszedtem egy nagyobb úszógumit, ezt szeretném ledobni mielőtt belekezdek a tömegnövelésbe és a kondizásba.
Tudom hogy diétánál és tömegnövelésnél is makrotápanyagokra kell szétosztani, de érdekel hogy mennyi a jelenlegi életmódom alapján kb-ra a napi szükséges kalóriaszám, hogy majd az alá menyjek.
Ezt senki nem tudja neked megmondani, nagyon, nagyon szór ez. Még ha tudnánk, hogy mennyi zsír és izom van rajtad, akkor se lehetne sok mindent mondani.
A netes kalkulátorok adnak valami hozzávetőleges értéket, a valós az lehet annyi vagy sokszáz kcallal kevesebb vagy sokszázzal több... Ezt csak a tapasztalat mutathatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!