Lehet, de én ezeket az órákig tartó monoton aerobokat időba_zásnak tartom. Súlyzózás után 15-25 perc intervallum kardió, hatékonyabb, kevesebb időbe telik. Persze nem vagyunk egyformák, ha neked oké akkor nyomjad, közben lehet bcaa-t fogyasztani. Én 5 perc alatt halálra unom magam a futópadon, eszembe nem jutna ilyesmi.
2016. máj. 11. 13:38
12/21 anonim válasza:
Lehet, nem fog rólad leugrani az izom.
Én is pont négy órát tekertem vasárnap. Jól esett túrázni egyet. Mondjuk azután két napig azért éreztem a lábaim, nem vagyok ekkora távhoz szokva. Én teremben nem vagyok képes aerobozni, az halál unalmas, de kint elvagyok, akár gyaloglok, akár tekerek.
2016. máj. 11. 13:49
13/21 anonim válasza:
10. Pedig a crossfit arra edz meg téged
2016. máj. 11. 13:59
14/21 *Glissade* válasza:
12-es Én reggel 10-kor elmentem bringával és éjfélre értem haza. :D :D :D
Hadd ne mondjam hétfőn, hogy éreztem magam. ;)
Egy órát agyaltam menjek-e reggel Crossfitre... végül nem mentem.
Ez van ha vasárnap "félre tekerészek" :D
2016. máj. 11. 14:23
15/21 *Glissade* válasza:
13.-as engem erőben jobban "megvisel" a Crossfit, mint állóképességben.
Ott jöttem rá, hogy a béka segge alatt vagyok... pedig érdekes, hogy eddig fel sem tünt mennyire gyenge vagyok. :D
(Bár, az is benne van a dologban, hogy ott férfiakkal edzek leginkább, melletük persze, hogy feltűnik, hogy gyenge vagyok)
2016. máj. 11. 14:28
16/21 Cortez70 válasza:
Nőknél az kb jó ha testsúlynyi kilóval tudnak guggolni szériàban. Tehát ha ez nem megy, akkor a nők között sem vagy erős. :)
2016. máj. 11. 14:34
17/21 *Glissade* válasza:
Nálunk előlgugolás szokott lenni...
2016. máj. 11. 15:20
18/21 *Glissade* válasza:
Nem rakarják hátra a súlyt, mert az edzőn kívül nincs segítő,
ő meg nem tudd egyszerre 10 ember mellett ott állni...
Van gugoló álvány, de ritkán használjuk.
2016. máj. 11. 15:25
19/21 anonim válasza:
Milyen kardiot szoktál vègezni edzès után?
2016. máj. 11. 19:30
20/21 anonim válasza:
Futok, csak több változatban. Futógépen elmondhatatlanul utálok futni, sajnos most belekényszerültem egy olyan helyzetbe hogy hetente legalább 1x muszáj. Ekkor 15-20 perc futás, sebességet 5'-ként növelem. 8-10-12-14km/h. Ha hétvégén otthon vagyok vidéken, egyből pattanok fel a biciklire, 10 percet tekerek, utána ~23-25' futás kényelmes tempóban, majd haza még 10' bringa. Ha nagyon mazochista vagyok kimegyek a kosárlabda pályára, és 1'-10 hosszakat sprintelek, így tavasz vége felé 2' pihenőkkel, szeptemberben már csak fél perc. Ha még mazobb vagyok, 200-100-50m sprintek. Eleinte 5-5-5, szeptemberre 10-10-10-re szoktam felérni. Végig 1' pihenőkkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!