Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen aranyban kombinaljam a...

Milyen aranyban kombinaljam a kardiot es az alak formáló tornát?

Figyelt kérdés

Helyzet: vsak diétával fogytam 8 kilót, viszont meg 5- öt kellene. Azt mar sporttal szeretnem, mert a dietatol csak a ruháim lógnak rajtam, en szinte ugyanúgy nézek ki. A fenekem meg rosszabbul is.. Teljesen megereszkedett. A kérdésem az lenne, hogy mennyit kardiozzak egy heten, es egy alkalommal hány percet? Ezzel zsírt szeretnek égetni de formálódni is kell, amire Rubint Rékát fogok csinálni. Viszont azt sem tudom, hogy mennyi az a kardio mennyiség ami szükséges de meg nem veszélyezteti a formalodast, az izmokat. Valaki magyarázza el, legyen kedves!

30/N

2016. máj. 5. 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:
16 karátosban.
2016. máj. 6. 02:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A Rubint Réka az pont jó lesz kardionak, attól nem fogsz formálódni. Ahhoz nagysúlyos edzés kell.
2016. máj. 6. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!