Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti leszoktak furodni edzes utan?

Ti leszoktak furodni edzes utan?

Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 14:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Minden alkalommal 12 eves korom ota.
2016. máj. 4. 18:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy néhányan mennyire igényesnek gondolják magukat az edzés utáni tusolástól. Aki rendszeresen tisztálkodik, használ dezodort, annak az 1 órás izzadtsága nem lesz büdös, utána meg átveszi a száraz ruhát és hazamegy. Ettől nem lesz tetves hajléktalan.

A mikrobiológia szabályai még mindig működnek, az izzadtság maga nagyrészt sós víz. Tiszta felületen azért időbe tellik, míg a mirobák elszaporodnak és ezek anyagcserefolyamatai eredményének szagát megérzed.

Valaki például nem akar a tetves zuhanyzóban valami retket összeszedni. Plusz nem mindenki kocsival jár, hogy zuhanyzós papucsot, törülközőt, tusfürdőt, apjaf.szát hurcolássza egész nap, mivel nem otthonról megy edzeni. Edzés után viszont egyből lehet hazamenni nap végén és tusolni, nincs ezzel gond. Csak logika kell, ha edzés után még dolgod van, akkor fürödj, ha nincs akkor megteheted otthon is.

2016. máj. 4. 19:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez már igénytelenség.

Alap, hogy lefürdünk edzés után. Ha a teremben nem is, de otthon mindenképp.

2016. máj. 4. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért az edzés is erőteljesen befolyásol, aki beszélgetni jár a terembe, vagy sétálgatni a futógépen, annak lehet tényleg felesleges utána fürdeni. Egyébként itt is számít a genetika, valaki hamarabb büdösebb lesz, de ez még testrészenként is genetikafüggő lehet.
2016. máj. 4. 19:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem az a lenyeg, hogy ki mennyire izzad le meg budos-e vagy sem hanem az, hogy elotted mar aznap 100 ember raizzadt arra a gepre amit hasznalsz, amire fekszel, amit megfogsz, nyakadba veszel stb. Az o izzadsagukat, gombaikat, fertozeseiket kell lemosni edzes utan.
2016. máj. 4. 19:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Otthon nyilván, az az első. Viszont én MINDEN edzés ELŐTT lezuhanyozom otthon, talán ezért sem vagyok egy két lábon járó szemetes konténer, valamint ezzel úgy gondolom megkímélem az edzőtársaimat is, ha már nekik nem mindig sikerül. Télen napi szinten legalább 3*, nyáron 4* de inkább 5* zuhanyzom. Nem mondanám magam igénytelennek azért mert nem közvetlenül edzés után teszem.
2016. máj. 4. 23:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Nincs az az isten, hogy én kánikula nélkül háromszor zuhanyozzak... Mondjuk én nem szeretek zuhanyozni. Muszáj, este megteszem, extrém esetben máskor is (nyáron hazabiciklizni azért durva tud lenni), de ennyi. Szerencsére nem kell sokszor, mert nem vagyok izzadós (bár a normál kis izzadtság megszárad és nem lesz automatikusan büdös).

Nem tartom magam igénytelennek, bár tuti van, aki szerint az vagyok.

2016. máj. 4. 23:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Mindjárt jön valaki aki napi 10-szer zuhanyzik

valaki meg egyenesen így jön ki a teremből:

[link]

2016. máj. 5. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!