Ti leszoktak furodni edzes utan?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 14:07
1/18 anonim válasza:
Miután váltópólót is vinnem kell edzés közbenre annyira leizzadok.
Aki nem fürdik edzés után az vagy nem csinált semmit, vagy egy igénytelen rothadó tetem.
2/18 anonim válasza:
En le szoktam, nem szeretek izzadtan, budosen letezni. De kinek a pap, kinek a papne:)
3/18 anonim válasza:
Igen, de csak otthon (100 méterre lakom a konditeremtől, úgyhogy könnyű nekem).
4/18 anonim válasza:
Ja, de előbb hazamegyek (2 perc kocsival, ezért nem fogok a terembe fürödni).
5/18 anonim válasza:
Hazamentek az utcai ruhátokban miután 1-1,5 órát izzadtatok a teremben?
Nálam alapvető, hogy letusolok.
6/18 anonim válasza:
Nem, át sem öltözök, edzőruhába megyek már oda is helyből, majd haza is.
7/18 anonim válasza:
Otthon szoktam, mivel 500 méterre van a terem.
8/18 anonim válasza:
Én meg bringával járok, 10 km hazáig, nincs értelme a teremben zuhanyozni, úgyis megint leizzadok.
9/18 anonim válasza:
Otthon edzek és sosem fürdök rögtön utána. Nem izzadok le, bocs, megteszem, amit tudok, bukásig edzek, ha bírom lelkierővel, de ez kevés hozzá, úgy látszik. Legalábbis a jelen súlyaimmal.
10/18 anonim válasza:
Nem szoktam, a szülővárosomban pl. nincs is zuhanyzó a teremben ahova járok.
Én nyáron egyből edzős cuccba megyek, csak váltó cipőt használok, ha bringával megyek azt se. Hűvösebb időben meg külön edzeni mászkálásra kinevezek egy nadrágot meg pólót a hétre, azért mert heti 4x felveszem izzadtan 20 percre, egyáltalán nem lesz büdös, pénteken is ugyan úgy az öblítőt érzem rajta mint hétfőn mielőtt felveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!