Gyúrós szakik, lenne értelme ilyen kondigépeknek?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy egy bonyolultabb mechanikával talán megoldható lenne, hogy az erősítőgépeknek ne legyen terhelés nélküli mozgásfázisa. Tehát egy mellgépnél előre nyomnád a karjaidat, a végponton pedig átkapcsolna a szerkezet ellentétes terhelésre, és nem visszaengednéd a karokat, hanem ugyanúgy húzni kellene, mint egy evezőgépen.
Izomfejlődés, kifáradás szempontjából szerintetek hatékony lenne egy ilyen edzésmódszer? Időt mindenképpen megtakaríthatnánk vele, 2 az 1-ben elven meg ugyanígy lehetne edzeni bicepsz-tricepsz, lábnyújtó-lábhajlító verzióban is.
Persze ha már létezik ilyen, akkor felejtős az ötlet:)
2016. máj. 4. 12:40
1/10 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én nem szeretném, mert nem ugyanazzal a súllyal edzek bicepszre meg tricepszre, combhajlítóra még combfeszítőre se. Plussz ott vannak a szuperszettek, ha valaki erre vágyik.
2/10 anonim válasza:
Hát nekem bőven elég, ha egyszerre egy izmot terhelek, főleg ha azok nagyobbak, mint pl. a mell-hát.
5/10 anonim válasza:
és ha pl. kinyomok 100 kilót, akkor egyből 100 kilót kéne széles fogással mellhez húzni? nem túl kényelmes mozgásforma, főleg nem ekkora súlyhoz :D plusz akkor valahogy le kellene szíjazni az embert.
6/10 Cortez70 válasza:
Meg nem csak a pozitív szakasznál dolgozik a mell, hanem mikor engedem le a súlyt, akkor a negatív szakasznál is terhelem a mellizmot. Tehát baromság lenne a negatív szakaszt elvenni a hátizom edzése miatt.
7/10 anonim válasza:
Mondjuk ha lenne csak kemény 1 hónap edzésmúltad kapásbólnem jutna eszedbe ilyen hülyeség. Ha meg van, akkor nemtudom te mot művelsz a teremben.
8/10 Szergej55 válasza:
Csak akkor látnám értelmét, ha antagonista izmokat együtt szeretnék edzeni, máshogy nem annyira jó.
9/10 anonim válasza:
A negatív szakasznál van érdemi izomfehérje sérülés. Tehát semmi értelme.
10/10 anonim válasza:
Próbáld ki, keretben fekvenyomás vs. invertált evezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!