Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrós szakik, lenne értelme...

Gyúrós szakik, lenne értelme ilyen kondigépeknek?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy egy bonyolultabb mechanikával talán megoldható lenne, hogy az erősítőgépeknek ne legyen terhelés nélküli mozgásfázisa. Tehát egy mellgépnél előre nyomnád a karjaidat, a végponton pedig átkapcsolna a szerkezet ellentétes terhelésre, és nem visszaengednéd a karokat, hanem ugyanúgy húzni kellene, mint egy evezőgépen.

Izomfejlődés, kifáradás szempontjából szerintetek hatékony lenne egy ilyen edzésmódszer? Időt mindenképpen megtakaríthatnánk vele, 2 az 1-ben elven meg ugyanígy lehetne edzeni bicepsz-tricepsz, lábnyújtó-lábhajlító verzióban is.

Persze ha már létezik ilyen, akkor felejtős az ötlet:)

2016. máj. 4. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Én nem szeretném, mert nem ugyanazzal a súllyal edzek bicepszre meg tricepszre, combhajlítóra még combfeszítőre se. Plussz ott vannak a szuperszettek, ha valaki erre vágyik.
2016. máj. 4. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem bőven elég, ha egyszerre egy izmot terhelek, főleg ha azok nagyobbak, mint pl. a mell-hát.
2016. máj. 4. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi értelme ennek.
2016. máj. 4. 13:00
 4/10 Cortez70 ***** válasza:
Nincs értelme.
2016. máj. 4. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
és ha pl. kinyomok 100 kilót, akkor egyből 100 kilót kéne széles fogással mellhez húzni? nem túl kényelmes mozgásforma, főleg nem ekkora súlyhoz :D plusz akkor valahogy le kellene szíjazni az embert.
2016. máj. 4. 13:26
 6/10 Cortez70 ***** válasza:
Meg nem csak a pozitív szakasznál dolgozik a mell, hanem mikor engedem le a súlyt, akkor a negatív szakasznál is terhelem a mellizmot. Tehát baromság lenne a negatív szakaszt elvenni a hátizom edzése miatt.
2016. máj. 4. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha lenne csak kemény 1 hónap edzésmúltad kapásbólnem jutna eszedbe ilyen hülyeség. Ha meg van, akkor nemtudom te mot művelsz a teremben.
2016. máj. 4. 13:33
 8/10 Szergej55 ***** válasza:
Csak akkor látnám értelmét, ha antagonista izmokat együtt szeretnék edzeni, máshogy nem annyira jó.
2016. máj. 4. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A negatív szakasznál van érdemi izomfehérje sérülés. Tehát semmi értelme.
2016. máj. 4. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, keretben fekvenyomás vs. invertált evezés.
2016. máj. 4. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!