Milyen tápkiegeket használsz?
Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 17:39
1/9 anonim válasza:
multivitamin, C-vitamin, kalcium-magnézium, cink, halolaj, tejsavó fehérje, néha E-vitamin
2/9 CsakMester97 válasza:
Multivitamin,C-Vitamin,Kreatin,Fehérje,BCAA,Nitrogén-Oxid fokozó.
3/9 anonim válasza:
Fehérje, multivitamin, c vitamin, izületvédő, omega 3
4/9 anonim válasza:
Multivitamin, C vitamin, halolaj, tejsavófehérje, kreatin, edzés utáni gyors ch (tömegelek)
5/9 A kérdező kommentje:
16éves kezdőnek elég a multivitamin, c-vitamin, fehérje?
Hallottam sok mindenről (kreatin,glutamin, bcaa ilyenek) de nem is igazán tudom hogy ezeknek milyen hatásuk van, meg szerintem felesleges még.
2016. máj. 2. 21:51
6/9 anonim válasza:
Elég a vitamin, ha az étrendet megkívánja akkor egy protein is mehet mellé. Semmi másra nincs szükséged.
7/9 zyzz.ae válasza:
Hidrolizált tejsavó fehérje, Halolaj, Nagyon erős multivitamin csomag, BCAA aminosav, Cink, Magnézium, C-vitamin
8/9 anonim válasza:
Egy vitamint szedek, abban a legtöbb fontos dolog megvan. (Pl. B6,B12,D3, L-karnitin stb.) Ha úgy érzem, akkor pluszban szedek még magnéziumot. Fehérjét turmix formában nemigen szoktam inni, mivel nem valami nagy a súlyom, így is bőven tudom fedezni kajából az ajánlott 2-2,5g fehérjét testsúlykilogrammonként.
(16L)
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat. Megy a zöld.
2016. máj. 3. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!