Győzike tényleg egyedül versenyzett a kategóriájában?
Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 12:20
3/12 anonim válasza:
Én nem tudom, milyen testépítő verseny az, ahol kabátban kell pózolni...
4/12 Cortez70 válasza:
Fit man kategória. Semmi köze a testèpítéshez, inkább ratyikategória búvárruhában, melegzakóban. Ebben indult egyedül győzi. :)
5/12 anonim válasza:
Nem lehetne a cigányféreggel kapcsolatos kérdéseiteket valami celebfos kategóriába feltenni? Csak mert semmi köze a testépítéshez.
6/12 anonim válasza:
Cigányférgek?
Aki ilyen jelzőket tesz, annak pont nem kéne ítélkeznie.
8/12 anonim válasza:
Pontozzatok le nyugodtan, nem érdekel.
Itt van pl ez a pumped gabó gyerek, ha magyarféregnek nevezném, azzal téged is szapulnálak, feltéve, hogy magyar vagy.
Ettől független szerintem is egy féreg győzike.
9/12 anonim válasza:
Felesleges ezen rágódni, az emberek szeretik a származást a negatív jelzőkhöz adni. Ha etnikum vagy, akkor számíthatsz rá, hogy le leszel cigányozva. Ennyi.
10/12 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy minden cigány féreg. Elhiszem, hogy te cigány létedre lehetsz normális, de ne várj tőlem polkorrekt viselkedést, mert ha valamit akkor azt nagyon rühellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!