Nem ciki egyedül menni edzeni?
Én mindig egyedül jártam edzeni.
Ha nem tudod, hogy működnek a gépet, kérj segítséget a konditermestől. Bár ilyenkor mindig csak a pofákat vágják, kötelesek segíteni, mivel ezért kapják a fizetésüket.
Egyedül menni nem ciki, szerencsétlenkedni az...
Ezt 3 módon küszöbölheted ki.
1. Személyi edzőt fogadsz az első pár alkalomra.
2. Megkérsz egy ismerőst, hogy segítsen.
3. Olyan helyre mész, ahol van teremedző.
Én Facebookon érdeklődtem egy helyi csoportban a termek felől, amikor egy full idegen csaj felajánlotta a segítségét (egyébként az egyik teremben tart csoportos edzéseket).
Emellett van egy "virtuáis" életmódtanácsadóm, itt is sokat olvasgattam, kérdeztem, válaszoltak, publicban, privátban egyaránt.
Youtube-on sok videó van fent. A teremben az első héten csak kardióztam, utána az egyik csoportos edző (teremedző nincs sajnos) mutatott pár súlyzós gyakorlatot. Közben ezalatt nyitott szemmel jártam, figyeltem a srácokat. Most már ha úgy adódik, merek kérdezni is. :D
Tudóm, akkor is ez egyik rigolyám. Amíg betolakodónak érzem magam valahol, nem oda illőnek, addig ez van, ennyi!
Utána már OK. Na meg nem is akartam a srácokat edzés közben megzavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!