Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem ciki egyedül menni edzeni?

Nem ciki egyedül menni edzeni?

Figyelt kérdés
Gondoltam elkezdek edzőterembe járni, de nem ciki először ott szerencsétlenkedni hogy mi hol van, hogy működik stb?
2016. jan. 24. 22:50
1 2
 11/18 Cortez70 ***** válasza:
89%
Nincs olyan, hogy betolakodó. Senki nem hátrányosabb jogilag és erkölcsileg sem, ha már befizeted a lóvét. Ugyanolyan jogod van edzeni, mint másnak. A melóhelyen is ha új az ember akkor inkább kérdezzen, mintsem hogy baromságot csináljon. Mert az a ciki, nem pedig kérdezni. Én meg így gondolom. Ennyi.:)
2016. jan. 25. 05:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Ok, a végében igazad van. De a helyzet más.

Nálunk, aki a munkahelyre aki bekerül, olyan szűrőn esik át, hogy tuti odavaló. Tudom, mivel én interjúztatok (bár lehet, ez változni fog, de ez más téma). :D

A terembe meg bárki bemehet, aki fizet!

Ha emlékszel az első kérdésemre - bár nem hiszem - tudhatod, eleve milyen fenntartásokkal indultam el. És az ilyen nem változik meg rögtön azzal, hogy be merek lépni a terembe. Ez egy folyamat. De mint írtam, már túl vagyok rajta. ;)

2016. jan. 25. 06:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért nekem is para volt először lemenni a terembe. Aztán azóta is, lassan két éve egyedül járok. Soha nem volt ciki.
2016. jan. 25. 06:30
 14/18 anonim ***** válasza:
:D én úgy kezdtem, hogy legelösször a Cutler Goldba mentem:D Majd összefostam magam az izgalomtol + a bejáratnál ott áll Kathi NANEEEEE. ((Azaz mondjuk úgy, hogy a bossal kezdem:D)
2016. jan. 25. 06:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy indult az egész terembe járás, hogy megnéztem, mik a lehetőségek (kisvárosról van szó), aztán kiderült, hogy az egyik terem tulaját ismeri a párom. Nagyon rendes volt a fickó, segített, elmagyarázott mindent.

Egy ideig együtt jártunk edzeni a párommal, aztán másfél évet kihagytunk, most meg egyedül járok. De nekem sokkal jobb így.

A többiekkel pedig nem kell foglalkozni. Mindenféle ember van, kezdők is, de nem érdekel senkit, mit csinál vagy mit nem csinál a másik.

Amúgy szerencsétlenkedni sem ciki, kérdező. Mindenki volt kezdő, és általában van valaki, aki odamegy és segít, ha nem jól csinálod (legjobb esetben a teremedző).

2016. jan. 25. 09:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem ciki, többség egyedül jár, egy idő után úgyis megismersz pár embert, főleg kis termekben, vidéken ahol mindenki ismer mindenkit, akár név szerint.
2016. jan. 25. 09:41
 17/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Ha nem ismered az eszközöket jó, ha van valaki, aki segít neked, de épp megnézheted, hogy mások hogy csinálják, vagy kérj segítséget valakitől. Nem ciki, de pl én se szeretek egyedül menni.
2016. jan. 25. 10:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező neked is ajánlom a Robert Greene.-50Cent: Gengsztertörvények c. könyvet. Ha elolvasod többet nem kérdezel ilyet.
2016. jan. 25. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!