Nem ciki egyedül menni edzeni?
Ok, a végében igazad van. De a helyzet más.
Nálunk, aki a munkahelyre aki bekerül, olyan szűrőn esik át, hogy tuti odavaló. Tudom, mivel én interjúztatok (bár lehet, ez változni fog, de ez más téma). :D
A terembe meg bárki bemehet, aki fizet!
Ha emlékszel az első kérdésemre - bár nem hiszem - tudhatod, eleve milyen fenntartásokkal indultam el. És az ilyen nem változik meg rögtön azzal, hogy be merek lépni a terembe. Ez egy folyamat. De mint írtam, már túl vagyok rajta. ;)
Nekem úgy indult az egész terembe járás, hogy megnéztem, mik a lehetőségek (kisvárosról van szó), aztán kiderült, hogy az egyik terem tulaját ismeri a párom. Nagyon rendes volt a fickó, segített, elmagyarázott mindent.
Egy ideig együtt jártunk edzeni a párommal, aztán másfél évet kihagytunk, most meg egyedül járok. De nekem sokkal jobb így.
A többiekkel pedig nem kell foglalkozni. Mindenféle ember van, kezdők is, de nem érdekel senkit, mit csinál vagy mit nem csinál a másik.
Amúgy szerencsétlenkedni sem ciki, kérdező. Mindenki volt kezdő, és általában van valaki, aki odamegy és segít, ha nem jól csinálod (legjobb esetben a teremedző).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!