Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már egy ideje edzek de a...

Már egy ideje edzek de a hasamon még most se rajzolódnak ki a kockák miért nem?

Figyelt kérdés
Nem értem miért nem látszódnak még, edzek mindenre máshol látszik is már az eredmény csak a hasamon nem pedig érzem hogy ott vannak és izom is van ott de nem rajzolódnak ki pedig próbálok minél kevesebb zsírt bevinni és több fehérjét. Valami ötlet tanács?

2016. ápr. 30. 23:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mert eltakarja a zsír.

Az önmagában nem megoldás, hogy kevesebb zsírt viszel be és több fehérjét. Szálkásító diéta kell és inkább a ch-t kell jól belőni, mert a fehérje (2 gr/ttkg) és a zsír (1 gr/ttkg) nagyjából állandó.

2016. máj. 1. 00:03
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

Nő, vagy férfi vagy?

Nem mindegy!!!

Egy nő hasa NE legyen kockás, mert NAGYON visszataszító ronda, FÉRFIAS, egy férfinak lehet, ha akarja :)

Nőknek nem ajánlom!!!

2016. máj. 1. 00:08
 3/16 anonim ***** válasza:

Hogy van ezekhez türelmetek...

Szerintem abbahagyom ezt a fost aszt cs.

2016. máj. 1. 00:13
 4/16 A kérdező kommentje:
Férfi és elmondanád milyen az a szálkásító diéta?
2016. máj. 1. 00:32
 5/16 anonim ***** válasza:

#2: Szerintem pedig rohadt jól néz ki egy női finoman kockás has, de nem mindenki tudja összehozni egészségesen.

Kérdező, a szálkásító diéta szénhidráttartalmát neked kell kitapasztalnod, senki nem tudja, te mennyivel vagy kalóriadeficitben. A fehérjét és zsírt már írták, habár szálkásításkor sokan 0,5 g/tskg-ra mennek le, de ennél is az a helyzet, hogy kinek mi a jó. Van, aki viszonylag sok zsírral szálkásít, csak az már nem a tipikus módszer.

2016. máj. 1. 00:49
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Nőben gusztustalan az izmos v. Kockahas. Hapsinál se tetszik.
2016. máj. 1. 04:15
 7/16 anonim ***** válasza:
6. Ez csak a te véleményed,ne mondd tényként.
2016. máj. 1. 07:07
 8/16 Cortez70 ***** válasza:

6, kit érdekel, hogy neked mi tetszik gyökér? Nem ez volt a kérdés.

Te meg hiába hasazol kérdező, ettől nem megy le a zsír a hasadról. Étrend is kellene.

2016. máj. 1. 07:49
 9/16 anonim ***** válasza:

Egy izmos has mindenkin jól mutat, bár nőn a kockás nekem sem tetszik, de ez már egyéni ízlés. A női kockahassal az a legnagyobb problémám, hogy egészségtelen, mivel nagyon alacsony testzsírszázalék kell hozzá.

És ezzel kérdező megválaszoltam a kérdést is. A hasizma mindenkinek kockás, csak a rajta lévő zsír eltakarja, azt kell eltüntetni. Szálkásító diéta kell, és aerob vagy intervallum edzés.

2016. máj. 1. 08:43
 10/16 Krisz85 ***** válasza:

Vera, Vera kifelejtettél ám valamit:

és súlyzós edzés is kell!!!!!!

2016. máj. 1. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!