Gerincserv vagy mi lehet ez? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Mar kozel harom hete egy felhuzas ota faj a gerincem alul.(ovet pont elotte vettem le es elfelejtettem felvenni pont a legnagyobb sulynal)Éreztem hogy nem egyenes a hatam es eleg nehezen jott fel de utana meg felhuztam ketszer.Ha lehajolok akkor nehez megtartani magam es nagyon faj (pl dontott torzsu evezesnel)Meg guggolas utan faj elegge.Mi lehet ez??Pihentessem es elmulik vagy komolyabb? :(2016. ápr. 28. 19:31
11/11 Pista1979 válasza:
Figyu én most indulok a gerincsérvesek bajnokságán,sajnos 3 sérvem van.Nem kerűl fájdalomba ha konzultálsz egy dokival.Legfeljebb elkűld egy CT-re vagy MRI -re.Nagyon könnyen oldalra lehet kezelni az ilyen dolgokat ha csak találgatsz.Lehet csak egy sima huzódásod van.... Ha nem sugárzik ki a fájdalom sehová,pldul far vagy valamelyik végtag akkor nem sérv lessz.De ezt pontosan csak a vizsgálat tudja kimutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!